Janeček slavil 76: Zvláštní PŘEKVAPENÍ od Natálky Grossové! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Janeček slavil 76: Zvláštní PŘEKVAPENÍ od Natálky Grossové!

Natálie Grossová s Františkem Janečkem
Natálie Grossová s Františkem Janečkem (Michal Protivanský)

Čím obdarovat člověka, který prakticky všechno má nebo si může koupit? S tím si lámala hlavu řada osobností, které mířily na oslavu 76. narozenin producenta Františka Janečka. Jak se s tím kdo popasoval? Víme, co se pod dárkovými papíry skrývalo!

Bohouš Josef (58)

Dcera jako obrázek

Zpěvák a skladatel dorazil s manželkou Alenou a čímsi zarámovaným. „Je to obraz Františka s jeho dcerou Emily Anne, který podle fotografie namalovala moje žena,“ prozradil Aha! Bohouš.

Michaela Gemrotová (34)

Unikátní skvost

Zpěvačka a hvězda Janečkových muzikálů Fantom Opery a Ples upírů Míša Gemrotová dobře ví, jaké jsou producentovy slabiny. „Dostal od nás ručně vyrobený starožitný křišťálový popelník ve stylu art deco, kterých se udělalo jen pár a vyvážely se do Ameriky,“ pochlubila se Míša.

Marian Vojtko (47)

Vůně alkoholu

Oblíbené značky svého šéfa zná taky zpěvák Marian Vojtko, který nechyběl snad v žádném kusu, který Janeček uváděl. „Koupil jsem mu flašku Jagermaistera a parfém,“ řekl Aha!.

Šárka (50), Natálka (17) a Denisa (20) Grossovy

Uhasí žízeň

Do Janečkovy hvězdné »stáje»« samozřejmě patří i Natálka Grossová (17), však je Janeček jejím kmotrem. S mámou Šárkou (50) a sestrou Denisou (22) překvapily dárkovým hasicím přístrojem. Tento konkrétní by však žádný oheň neuhasil, to spíš Janečkovy chutě – ukrývá totiž whisky či doutníky.

Petr Janda na narozeninách Františka Janečka

Video se připravuje ...

Markéta Pešková (29)

Sladké potěšení

Muzikálová Čarodějka, která se po koronavirové pauze zase vrací na jeviště GoJa Music Hall, na to šla přes dobroty. Dárkový košík od ní skrýval plněné trubičky, kynuté lívanečky, výběrovou kávu a další laskominy.

Petr Jančařík (68)

Plzeň na talíři

Plzeňský rodák, moderátor Petr Jančařík zřejmě zná Janečkovu rozsáhlou knihovnu, a tak mu do ní přispěl originální kuchařkou plnou receptů Plzeň na talíři. Třeba už nějaký pokrm Janeček zná od dalšího Plzeňáka Karla Gotta (†80), jehož léta zastupoval.

Jiří Hromada (62)

Pohádky pro nejmenší

Někdejší prezident herecké asociace a zejména dabér Jiří Hromada producentovi přinesl audioknihu pohádek, které sám namluvil – Hajaja vypráví Pohádky pro nejmenší. Variace na známé rčení, že největší radost udělá dárek, který člověk vyrobí sám.

Kateřina Mátlová (41)

Bublinky od těhotné

Rodinu Janečkovy expartnerky Terezy (45) zastupovala její těhotná sestra Kateřina se svým partnerem Michalem Kovářem. Ta Janečka obdarovala luxusním šampaňským.

Eva Čížkovská (54)

Alkoholový dar

Tašky povědomého tvaru Františku Janečkovi darovala herečka Eva Čížkovská. Zřejmě nebudeme daleko, když si tipneme, že se v ní skrývala lahev něčeho tekutého.

Michal David (60)

Broušený křišťál

V úhledně zabaleném dárku od Michala Davida a jeho ženy Marcely se žádný luxusní mok neskrýval, jak by podle tvaru mohl někdo usuzovat. „Vím, že František nepije, takže alkohol padá. Dal jsem mu krásnou, broušenou křišťálovou vázu,“ řekl Aha! hitmaker.

Jiří Paroubek (68)

Sportovní překvapení

Jiří Paroubek, expremiér a známý propagátor jógy, Janečkovi předával dárek v tašce ze sportovního obchodu. Neodvažujeme se ani přemýšlet nad tím, co v ní bylo.

Šárka Grossová, Natálie Grossová a Denisa Grossová na narozeninách Františka Janečka

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.