Peterka z TV Šlágr: NÁHLÝ ZVRAT V BOJI O MAJETEK! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Peterka z TV Šlágr: NÁHLÝ ZVRAT V BOJI O MAJETEK!

Karel Peterka
Karel Peterka ( Karel Kopáč, vydavatelství A11)

Po týdnech a měsících problémů se v životě muzikanta a šéfa televize Šlágr Karla Peterky (69) blýská na lepší časy! Podle informací deníku Aha! se totiž znovu setkává se svojí bývalou manželkou Janou Peterkovou (62), se kterou si nemohli přijít na jméno. A dokonce opět dělá v jeho televizi, kterou se Peterka snaží ze všech sil zachránit.

Málokdo věděl, že ve dnech, kdy oba kanály Šlágru vypnuly České Radiokomunikace kvůli nezaplaceným dluhům z pozemního vysílání, byla Peterkovi oporou jeho bývalá žena. Pomáhala mu situaci řešit a povedlo se. Šlágr začal nově vysílat přes svůj Multiplex 24 mediální magnát Radim Pařízek (66).

Omluvil se

„Karel by to bez Jany nezvládl, je mu velkou oporou. Jsou teď hodně spolu. Dokonce se jí za všechno, co se stalo, omluvil,“ řekl Aha! zdroj z televize. Doteď na Šlágru nikdo nezapomněl na scény, které Peterková ztropila svému muži poté, co ho načapala s jeho milenkou Jaroslavou Stočesovou (50) alias zpěvačkou Márou. Vše skončilo rozvodem!

Video s Evou a Vaškem najdete zde:

Video se připravuje ...

Vídají se...

„Ano, vídáme se. Ale nebudu se více ke svému soukromí vyjadřovat,“ reagoval na náš dotaz ohledně manželky Peterka, který mezitím dál jedná o vstupu strategického investora do své zadlužené televize. To, jestli to bude Radim Pařízek, stále není jasné. Finanční injekci Šlágr potřebuje jako sůl, jinak může být do několika týdnů po něm. České Radiokomunikace si totiž obrovský dluh za pozemní šíření signálu televize jen tak nenechají líbit.

Prozradily ho klíče

Na Peterku nevěra před lety praskla kvůli jeho neopatrnosti. „Pronajal si kvůli milence dům v Českých Budějovicích, aby se o tom nedozvěděla manželka. Jenže ta si po čase na svazku jeho klíčů všimla jednoho, který neznala a k ničemu nepasoval. Tak si nechala potají udělat kopii a pak sledovala svého muže až do toho domu. Normálně si odemkla a načapala je in flagranti v posteli,“ vyprávěl zdroj z televize.

Video s Evou a Vaškem najdete zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.