Hvězda Slunečné v ohrožení? Výhrůžky a policie v akci… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hvězda Slunečné v ohrožení? Výhrůžky a policie v akci…

Eva Burešová se veřejně zastala Denisy Nesvačilové
Eva Burešová se veřejně zastala Denisy Nesvačilové (Instagram)

Je to celé trochu absurdní situace. Herečka Denisa Nesvačilová (29) ještě do seriálu Slunečná ani nenaskočila a už čelí velmi nepříjemným výhrůžkám. Situace je vážná až natolik, že jí policie nabídla ochranu. Proč?

Podle webu Super.cz se údajně příznivcům seriálu nelíbí, že by měla v ději ohrožovat vztah Evy Burešové (27) a Marka Lambory (25). „Bohužel se už děje to, že mi lidé píšou strašný zprávy. Na obraz jdu až v půlce října a dostávám takové zprávy, že jsem to už musela řešit s policií a právníky. Chodily mi i výhrůžky smrtí. Že ví, kde bydlí moje máma, že mě pobodají v ateliéru, že mě přijedou znásilnit, že zabijou mámu i mě. Bylo to šílený," řekla Super.cz Denisa.

Herečka Denisa Nesvačilová: Mám tříměsíční rezervu, pak to bude blbý:

Video se připravuje ...

Právě z toho důvodu Denise policie nabídla ochranu, které ale nevyužila. „Neumím si představit, že by mě někdo neustále hlídal. Nebylo by mi to příjemné. Věřím, že všechno bude v pořádku," zadoufala v rozhovoru pro Super.cz.

Denisa Nesvačilová: Emancipace doma končí, když potřebuji vynést skříň do 3. patra

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tarka
15. 9. 2020 • 20:22

P.S. takže slečna Denisa Nesvačilová se i přes údajné výhružky smrtí přetrhne ochotou účinkovat v tomto debilním seriálu co nejdéle....je to jenom komedie na přilákání diváků....viďte slečno Nesvačilová.....

tarka
15. 9. 2020 • 20:09

to není nic jiného, než marketing k novým dílům mýdlové opery, aby se natáhli noví diváci....to je známo už spoustu let, že když chtějí pořadatelé takového podřadného škváru, tak zařídí umělou reklamu ve stylu skandálu s účinkujícími herci, aby se diváci hrnuli podívat na potenciální zavražděnou hereckou hvězdu Nesva­čilo­vou.­....Nes­vači­lovou určitě nikdo zavraždit nechce a policie o ničem neví.....proto taky ta herecká husa Nesvačilová ochranku odmítá.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.