Obavy Meghan a Harryho se naplnily: Z paláce přišel nejkrutější trest! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Obavy Meghan a Harryho se naplnily: Z paláce přišel nejkrutější trest!

Meghan a Harry
Meghan a Harry (profimedia.cz)

Chtěli si vydělávat sami, existovat jako nezávislé jednotky, tak se dočkali. Jelikož bývalá královská dvojice vyinkasovala tučný balík od Netflixu, Charles (71) rozhodl, že jeho finanční podpory už není třeba. Z království jim nepřiteče více ani penny.

Trvalo to, ale přece jen nakonec dosáhli toho, co od začátku proklamovali. A sice, že se uživí sami. Díky miliardovému kšeftu od streamovací služby jim v klíně přistála astronomická částka. Konečně tak mohou odlehčit princi Charlesi, který měl doposud jejich obživu na svých bedrech.

Meghan Markelová o nátlaku v královské rodině: 

Video se připravuje ...

Aby skutečně prokázali zodpovědnost a soběstačnost, na Meghan a Harryho naléhala i britská veřejnost. Po podepsání lukrativní smlouvy s Netflixem  od nich okamžitě začala vyžadovat, aby zaplatili nákladnou rekonstrukci sídla Frogmore Cottage. Budiž jim ctí, že to skutečně v zápětí udělali. Do rozpočtu královské rodiny měli podle webu Blesk.cz vrátit 2,4 milionu liber (cca 70 milionů korun).

Podívejte se na pořad Mall.tv KDO TO ZAPLATÍ: Proč si rebelové Harry a Meghan nikdy finačně nepohorší:



Přečtěte si
rannirosa
16. 9. 2020 • 14:33

Jak to s nima dopadne, az zestarnou. Ted se muzou ukazovat jak opicky v cirkuse a maji za to zaplaceno. Nelibi se mi, jak Meghan vyuziva jejich syna. Kde muze, tam ho strci dopredu Zatimco v Anglii ho schovavala jak mohla. Harry ji zalezl pod sukni a tam asi uz zuatane. Nema osobnost.

tryskomys
16. 9. 2020 • 10:35

To se tam dělá ještě nekvákli hubou a už mají peníze dopředu,no nevím ale je to házení perel ,,sviním,,čas ukáže.

kinki
15. 9. 2020 • 18:56

Čo si len počnú títo dvaja prizivnici bez Charlieho účtu ktorý drancovali ostošesť. Pri ich tempe míňania peňazí budú za chvíľu na mizine a kto zaplatí ochr­anku,­služob­níctvo a údržbu vily???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.