Troufalé plány Matušovy Lucinky: Krušné časy pro Bohuše?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Troufalé plány Matušovy Lucinky: Krušné časy pro Bohuše?!

Bohuš Matuš a jeho těhotná Lucinka
Bohuš Matuš a jeho těhotná Lucinka (Marie Schillerová)

Spojení mladičké Lucinky a protřelého zpěváka budilo navenek rozpaky. Ona o třicet let mladší, navíc v době seznámení málem ještě pod zákonem. On už měl ale leccos za sebou. Není divu, že nad tím kde kdo nechápavě kroutil hlavou. Láska jim ale vydržela a v prosinci uvítají na svět společného potomka. U jednoho nejspíš nezůstane.

Musela to být velká síla, když se Lucinka vrhla v pouhých sedmnácti letech na dráhu mateřství a ani si kvůli své nové životní roli nestačila dodělat školu. „Školu mám stopnutou, a až miminko trochu povyroste, dodělám si ji dálkově. Jinak by to nešlo,“ přiznala pro Expres.cz.

Bohuš Matuš vyvedl Lucinku: Mazlivka poprvé promluvila!

Video se připravuje ...

Zároveň dodala, že by si se zpěvákem přála mnohem větší rodinu. „Přála bych si klidně deset dětí,“ netajila se s tím, že po miminku paradoxně toužila už roky, byť sama ještě nedosáhla dospělosti. „Já jsem si o miminko psala Ježíškovi už asi v pěti letech,“ překvapila redakci webu Expres.cz svojí odpovědí.

Přísný Bohuš Matuš se rozhodl: S Lucinkou už nikdy nikam!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.