»Terorista« Dejdar neprošel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

»Terorista« Dejdar neprošel!

Jestli se Martin Dejdar takto svléká i na letištích, čeká jeho spolucestující zajímavá podívaná.
Jestli se Martin Dejdar takto svléká i na letištích, čeká jeho spolucestující zajímavá podívaná.  (Aha! – Petr Macek)

PRAHA – Martin Dejdar (42) stále pískal! Populární herec obtěžkán různými kovy se totiž objevil na otevírání prvního českého obchodu americké společnosti Ranger Texasana Rogera Turnera, která vyrábí bezpečnostní techniku, jako jsou rentgenové rámy a ruční skenery.

Martin Dejdar (42) stále pískal! Populární herec obtěžkán různými kovy se totiž objevil na otevírání prvního českého obchodu americké společnosti Ranger Texasana Rogera Turnera, která vyrábí bezpečnostní techniku, jako jsou rentgenové rámy a ruční skenery.

Martin se bezpečnostním rámem, pátrajícím po možných zbraních, pokoušel projít několikrát, ale pořád neúspěšně. Postupně tak mizely mince, klíče, telefon, peněženka a nakonec i pásek. A i když populární herec, který se právě chystá na natáčení druhé série seriálu o hokejistech Dobrá sezona, nakonec uprostřed obchodu v Masné ulici ocitl v trenkách, rám v něm pořád nějaký kov objevoval. Že by se jednalo o Martinovu železnou vůli a ocelové nervy?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.