Nova prolomila mlčení! Pravý důvod vyhazovu Bebarové z Ulice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nova prolomila mlčení! Pravý důvod vyhazovu Bebarové z Ulice

Herečka a dabérka Tereza Bebarová
Herečka a dabérka Tereza Bebarová (Dana Kolářová)

Poté, co Tereza Bebarová oznámila, že končí v nekonečném seriálu Ulice, objevilo se hned několik variant, proč herečka odchází. Někteří se domnívali, že by za jejím koncem mohlo být moderování soutěže Peče celá země. Jenže realita je zřejmě jiná.

Bebarová hraje v Ulici od jejího začátku. Když fanoušci zjistili, že její postava Světlany končí, byli v šoku. „Producenti jí vyčítali spolupráci na Peče celá země. Jde o úspěšný projekt a vadí jim, že v něm Tereza vystupuje,“ řekl tehdy zdroj ze zákulisí seriálu redakci Blesk.cz.

Pravda je však jiná. Oficiální důvod jejího konce v seriálu Ulice je ten, že si scenáristé už nadále nevědí s postavou Světlany rady. „Ráda bych vyvrátila mylnou domněnku, že za odchodem Terezy Bebarové z Ulice je účinkování v jakémkoliv jiném pořadu jiné televizní stanice. Není tomu tak, ostatně, spousta našich herců se účastní i jiných natáčení a v Ulici dál pokračují,“ uvedla pro Nova Plus kreativní producentka Ulice Silvia Klasová.

Tereza Bebarová o Peče celá země 2: Už ví, kdy se bude točit a vysílat!

Video se připravuje ...

Nutno podotknout, že scénáristé se snažili herečce vyjít vždy vstříc. „Terezka Bebarová nás před nějakým časem požádala, abychom mohli umenšit její rozsahy role Světlany Nyklové v seriálu Ulice, protože se v maximální možné míře chtěla věnovat rodině. My jsme to samozřejmě respektovali, diváci si možná vzpomenou na to, že Světla byla nějaký čas ve vazbě a potom se odstěhovala do Málkova. V ději se objevovala jen sporadicky,“ řekla Silvia Klasová s dovětkem, že pro dějovou linku rodiny Nyklových je tento stav neudržitelný.

Tereza Bebarová obětovala Ulici vše: Znali i můj sexuální život!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.