Podraz Mátlové? Přiznala zásluhy Soukupovi, zlobí se Janeček | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Podraz Mátlové? Přiznala zásluhy Soukupovi, zlobí se Janeček

Tohle od Terezy tedy Janeček nečekal ...
Tohle od Terezy tedy Janeček nečekal ... (Foto: Herminapress.cz)

Na pohřeb sbormistra Lubomíra Mátla (†79) do kostela v Řevnicích dorazil i přítel zpěvačky Terezy Mátlové (44) Jaromír Soukup (51). Mezi hosty smutečního občadu ovšem překvapivě chyběl Terezin expartner František Janeček (75). Co se stalo?

„Nestál jsem jí ani za to, aby mi napsala SMS. Nevěděl jsem, ani že Lubomír zemřel, ani že se koná pohřeb. Dozvěděl jsem se to až z novin. Nemohl jsem poslat ani věnec," pozastavuje se František Janeček na Blesku. 

Video se připravuje ...

„Když byl Luboš nemocný, tak jsem se angažoval v nemocnicích, abych mu vyjednal péči, obvolával známé primáře. Teď jsem se dozvěděl, že Tereza v rodině přiznala zásluhy Soukupovi. Staral jsem se o Terezu a její rodinu dvanáct let, ale na pohřeb raději přivedla de facto cizího chlapa, který dělá tatínka mé dcery," lamentuje Janeček.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zadnice
14. 8. 2020 • 16:27

Jaromír Soukup "jájínek" je kapitola sama pro sebe, stačí se jednou podívat na "Týden podle Jaromíra Soukupa" a přesvědčit se co je to za "umělce"!!!

blamal
14. 8. 2020 • 15:44

Taky ho moc nemusim. Jenze pravda je, ze kdyz vam typek, co vam leze hromadu let do zadku a tvari se jako kamos nejvetsi, prebere zenskou, jednoho to nastve. Urcite mu musi bejt jasny,ze si ho Matlova nenabrnkla kvuli jeho krasnym ocim. Je jasny, ze jeji familii pomohl, a hodne. Je videt, ze celou situaci ted nezvlada. Byla by ale lepsi zdrzenlivost v komentarich,protoze spousta tupanu v jeho chovani bude videt jen zhrzeneho mstiveho starce. Peknej neni, prachatej je, vsak ona se na nej nejaka casem jeste nalepi. A Matlove se Soukupem jen to nej - az poprve dostane od toho psychotickeho slizaka Soukupa pres tu svoji vytahanou tlamajznu, bude cucet, jak si pomohla. Janecek by mel soudne vyresit peci o dcerku, a na tuhle raspli se vykaslat, nic uz nekomentovat - vsak ona bude jeste sranda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.