Hvězda Ordinace Isabela Soukupová: Těžký pád při focení módy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda Ordinace Isabela Soukupová: Těžký pád při focení módy!

Isabela Soukupová má obchod přímo naproti budově bývalé školy, kde k tragédii došlo.
Isabela Soukupová má obchod přímo naproti budově bývalé školy, kde k tragédii došlo. (Blesk:David Malik)

Představitelka manželky hejtmana z Ordinace v růžové zahradě 2 se zřítila ze židle. Isabela Soukupová (54) si málem zlomila loket, narazila žebra a páteř. „Zkoušela jsem si model Heleny Bedrnové a při focení došlo k pádu,“ přiznala herečka.

Bolí ji celé tělo. „Asi mě nemine rentgen. Cítím ten náraz při každém kroku,“ postěžovala si bývalá baletka. Je ze své profese zvyklá na bolest, ale tentokrát je to fakt síla. Trpí jako zvíře a má pochopitelně obavy, co bude dál.

„Šaty se mi moc líbily a i Pavel (herec Pavel Soukup, pozn. red.) říkal, že jsou pěkné. Koupila jsem si je. Jsou vykoupené takovou bolestí, že nikdo nemá podobné,“ říká Isabela. Navíc jako žena s humorem ocenila, že model barevně ladí s jejími obřími modřinami, které jdou z modré a zelené postupně dožluta. „Přesvědčila jsem se na vlastní kůži a kosti, že pro krásu se musí trpět,“ dodává se sevřenými zuby.

Šedá eminence
Isabela hraje Kláru Švarcovou v seriálu už 8 let. „Jsem tak trochu paní Colombová. Nejsem moc vidět, ale posouvám děj vpřed,“ komentuje roli herečka. V současné době řeší s manželem v podání kolegy Pavla Nečase (54) rozvod. „Pevně věřím, že se moje televizní manželství nerozpadne,“ poodhaluje trochu ze scénáře.

Svědkyně Isabela Soukupová o pádu stropu na lidi v Mikulandské ulici v Praze:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.