Kerndlová z Black Milk konečně přiznala: Zeťová? Nadávky, zloba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kerndlová z Black Milk konečně přiznala: Zeťová? Nadávky, zloba!

Tereza Kerndlová
Tereza Kerndlová (: Archiv)

PRAHA – A je to venku! Téměř po dvou letech od rozpadu populárního dívčího tria Black Milk promluvila nejmladší ze zpěvaček Tereza Kerndlová (21) o skutečných příčinách krachu kapely, o vulgaritách a nadávkách! Bývalými kolegyněmi Helenou Zeťovou (26) a Terezou Černochovou (24) často opovrhovaná a dosud mlčící dívka si přestala brát servítky a ukázala prstem na viníka!

Proto jsme se rozpadly

Podle Kerndlové je totiž hlavní příčinou rozpadu Zeťová! „Poslední kapkou bylo, že na jednom vystoupení nešel Heleně mikrofon. Po odzpívání vtrhla do šatny a začala na všechny ječet, že se z nás tří nejvíc nadře, a právě jí mikrofon nešel. Já jsem jí odpověděla, že za to nemůžeme, a za to jsem sklidila snůšku vulgarit. Bohužel to bylo »potisící«, a tak pokud jsem si chtěla zachovat lidskou hrdost, nezbývalo mi nic jiného než to ukončit,“ říká Kerndlová, která od té doby se Zeťovou nekomunikuje. A jak rozpad dívčí kapely ovlivnil vztahy jejich slavných otců, zpěváků Kerndla, Černocha a Semelky? A kdo si rozpadem nejvíc ublížil?

Rozhovor s Terezou Kerndlovou

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.