Šéf Borhyové přiznal: Učíme ji mluvit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Šéf Borhyové přiznal: Učíme ji mluvit!

Lucie Borhyová
Lucie Borhyová  (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Pořádná potupa! Moderátorka Televizních novin Lucie Borhyová (29) musí už několik měsíců docházet k hlasové lektorce. Vedení televize Nova totiž až po několika letech, kdy Borhyová uvádí nejsledovanější pořad v zemi, zjistilo, že půvabná blondýnka vlastně neumí pořádně mluvit.

„To, že Lucie Borhyová nemluví úplně perfektně, ví ona sama nejlépe,“ přiznává ředitel nováckého zpravodajství Martin Ondráček. „V posledních měsících ale Lucie navštěvuje jazykovou lektorku a její projev se zlepšil. Budeme na tom ale pracovat i dál,“ slíbil Ondráček na internetovém serveru iDnes.cz. Přitom jazykové nedostatky byly Borhyové vyčítány od prvního momentu, kdy se objevila na obrazovce. A to bylo v létě roku 1999. Je proto s velkým podivem, že se Nova rozhodla zasáhnout až téměř po osmi letech jejího moderování. A pro samotnou Borhyovou to musí být obzvláště ponižující a nepříjemné.

13.10.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.