Bohdalová o smrti Skopečka: Dojemná slova z dovolené v Řecku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bohdalová o smrti Skopečka: Dojemná slova z dovolené v Řecku

Jiřina Bohdalová
Jiřina Bohdalová (David Malík)

Ve věku 94 let odešel do nebe představitel otce Potůčka ze seriálu Tři chlapi v chalupě Jan Skopeček. Zpráva o úmrtí herce zasáhla i jeho kolegy. Jiřinu Bohdalovou (89) zastihla informace během její dovolené v Řecku.

„Co na to mám říct… Jsem zrovna na dovolené v Řecku a dozvídám se tu smutnou novinku od vás. Tak mě to tady zasáhlo do toho klidu. Je mi to nesmírně líto. Měl svá léta, ale nesmírně mě to mrzí,“ uvedla pro eXtra.cz Bohdalová.

Zemřel Jan Skopeček (†94): Ještě v devadesáti měl osm ženských!

Video se připravuje ...

Herec poslední roky žil v domově důchodců.  V Domě pro seniory Slunečnice začal Skopeček bydlet nedobrovolně před čtyřmi lety. Zemřela mu totiž manželka Věra Tichánková (†93).  Ve své dlouholeté herecké kariéře se objevil ve stovkách filmů a divadelních hrách. Byl dokonce jedním ze zakládajících členů Divadla pod Palmovkou, kde působil přes šedesát let.

Na veřejnosti se dle Super.cz objevil naposledy před třemi roky, kdy zakládající člen Divadla Pod Palmovkou na Pražském Hradě převzal vyznamenání od prezidenta republiky. Herec zemřel v pražské Nemocnici Na Bulovce.

Skopeček dva měsíce po smrti Tichánkové: Nová žena?!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.