Meghan a Harry si podřízli větev: DEFINITIVNÍ STOPKA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Meghan a Harry si podřízli větev: DEFINITIVNÍ STOPKA!

Meghan Markleová a princ Harry
Meghan Markleová a princ Harry (archiv)

Tak dlouho si hráli s ohněm, až se jim to pekelně vymstilo. Knížka o královské dvojici se Sussexu zbytek rodiny tak rozčílila svými kontroverzními informacemi, že si oba vykoledovali definitivní prohlášení britského dvora, které pro ně bude mít možná velmi nepříjemný dosah.

Palác jim totiž vzkazuje, že návrat na královský dvůr už není možný. Oba musí navždy zůstat v exilu, jak píše Nový čas. Ačkoliv se mluvilo o tom, že mají Meghan a Harry v USA jakýsi zkušební rok, biografie Finding Freedom (Hledání svobody) jim srazila vaz. Ačkoliv Meghan a Harry odmítají jakoukoliv spolupráci s autory této publikace. Královská rodina přesto vydala následující prohlášení: „Dveře budou pro ně otevřené jako pro milované členy rodiny. Je ovšem náročné představit si, jak si chtějí vytvořit novou roli jako „hybridní“ členové královské rodiny, zároveň u toho mít svoji výdělečnou kariéru a plnit si povinnosti i v USA.“

Komplikace pro Ivanu: Co asi zkazí vzpomínku na Gotta? A Felixe milenka ukázala pružné tělo

Video se připravuje ...

Nešťastná královna: Harry, opusť Meghan! A manžel Pilarové o bolestech před smrtí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.