Abbasová prolomila mlčení! Úplně jsem to v sobě pohřbila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Abbasová prolomila mlčení! Úplně jsem to v sobě pohřbila

Lejla Abbasová
Lejla Abbasová (Foto Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, David Kundrát)

Čtyřicetiletá Lejla Abbasová zavzpomínala na horor, který zažila jako dospívající dívka při stopování. „Pamatuju si, že měl ten chlápek bílé mokasíny. Od té doby si myslím, že kdo nosí bílé mokasíny, nemůže být normální. Mně mohlo být šestnáct sedmnáct, bylo teplo, měla jsem sukni a tílko," začíná její vyprávění v Denikn.cz.

„A najednou začal s tím, že mám hezké nožičky, že má manželku, a explicitně mi popisoval jejich sexuální zážitky. Nikdy nezapomenu na to, jak mi začal líčit, že někdy je jejich sex tak intenzivní, že si u toho i prdne. Tuhle větu mám dodnes vypálenou v hlavě," šokuje Lejla Abbasová a pokračuje: „A jestli bych mu teda jako nepomohla. Reagovala jsem slovy, že to fakt ne a „okamžitě mi zastavte“. A on na to: „Ne, tak nic. Já si jenom pomůžu.“ Za tu chvíli, než jsme dojeli z nájezdu na dálnici na Brno až ke sjezdu na Benešov, což je pár kilometrů, se mu podařilo snad třikrát „si odpomoci“. Byla jsem zoufalá a přemýšlela, co mám dělat. Z auta jsem se bála vyskočit."

Video se připravuje ...

„Ve finále mi nezbylo než dospět k rozhodnutí, že bude bezpečnější to ještě zbývající zhruba tři čtvrtě hodiny vydržet. Akorát on mě překvapil a řekl, že to pro něj za těchto okolností nebylo uspokojivé. Zastavil někde v lese a „odpomohl si“ na přední sklo. Pak to tam začal šudlat nějakými kapesníky. Tehdy jsem nebyla schopná říct nikomu, co se stalo, úplně jsem to v sobě pohřbila. Dlouhé roky," dodává Lejla. 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.