Berte Babu Vangu vážně! V tomhle se trefila do černého | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Berte Babu Vangu vážně! V tomhle se trefila do černého

Baba Vanga obelstila smrt a zanechala děsivá proroctví
Baba Vanga obelstila smrt a zanechala děsivá proroctví (youtube)

Žena obdařená věšteckými schopnostmi, které se přezdívá také jako Nostradamus z východu, prorokovala klíčové události pro svět se značným předstihem. Třebaže je už několik let po smrti, její věštby se vztahují i k letošnímu roku. Povzbudivé ale nejsou!

Mnozí hovoří o tom, že až 85 procent jejích věšteb včetně černobylské havárie a smrti princezny Diany se vyplnilo. Daří se jí to i v letošním roce? Tyto události nám Baba Vanga na letošek přisoudila, jak píše web eXtra.cz.

Válka chemickými zbraněmi
V civilizovaném světě je jejich používání zakázané a jelikož nic zatím podobné katastrofě nenasvědčuje, můžeme jen doufat, že se v tomto ohledu věštkyně mýlila.

Klimatická katastrofa
Globální oteplování řešíme všichni, stejně tak znečištění planety. Děsivé následky oteplování pocítila v loňském roce Austrálie, Sibiř a Amazonie, když je zasáhly nezvladatelné požáry. Nezbývá než doufat, že jsme v tomto ohledu poučení a že k dramatickému zhoršení už nedojde. Navzdory předpovědím.

Znovuzrození Sovětů
V první čtvrtině 21. století měl podle Baby Vangy znovu povstat z propadliště dějin i bývalý Sovětský svaz. Ale ani tomu prozatím nic nenasvědčuje.

Drak, který ovládne lidstvo
„Silný drak ovládne lidstvo. Tři obři se spojí. Někteří lidé budou mít červené peníze. Vidím čísla 100, 5 a mnoho nul,“ věštila údajně dle eXtra.cz před desítkami let slepá Vanga. Draka podle všeho představuje Čína a obři jsou Rusko, Indie a opět Čína. 100 čínských juanů (bankovka) má červenou barvu, stejně jako ruská 5000 rublovka. Na tom by proto něco mohlo být!

Ekonomická krize v Evropě
V tom se trefila do černého. Krize nás v souvislosti s pandemií koronaviru do jisté míry zasahuje všechny. Podle vědmy čekají Evropu opravdu těžké časy. Tedy nezbývá než konstatovat: Kéž by se pro tentokrát spletla!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.