Děsivý verdikt pro Vondráčkovou: Bez dětí a bez peněz?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Děsivý verdikt pro Vondráčkovou: Bez dětí a bez peněz?!

Lucie Vondráčková
Lucie Vondráčková (Marek Pátek )

Od návratu z Kanady se Lucie Vondráčková (40) začíná měnit. Zatímco v minulosti se objevovala veřejně po boku velkých hvězd, jako byl třeba Karel Gott (†80), poslední dobou se drží pro někoho nepochopitelně ve společnosti hvězdiček dávno vyhasnutých. Po Juliánu Záhorovském je to aktuálně Sámer Issa. Jenže to se přestává líbit i jejím neotřesitelným fanouškům.

Některým příznivcům zpěvačky není po chuti jen její podivná spolupráce s lidmi, po nichž už takzvaně pes neštěkne, ale i poslední a na poměry Lucie velmi odvážný videoklip s názvem Milování. Takhle svoji „vzorňačku“ fanynky neznají. Jedna z nich proto na oba počiny Vondráčkové zareagovala velmi ostře. „Klesáte níž a níž,“ opřela se do ní bez servítek dle webu Expres fanynka vystupující pod jménem El-a Rybářová.

Jágr a jeho víkend ve Špindlu. Kdo je kráska po boku a jak si užívali? A Vondráčková pálí mosty

Video se připravuje ...

„A také stojí psáno: Kdo vůbec jsi, že soudíš cizího služebníka? Před svým vlastním pánem obstojí, či selže. A on obstojí – Pán jej dokáže podepřít!“ reagovala zpěvačka s lehkou ironií. „Váš klip Milování uvedl hodně lidí na scestí. Já na rozdíl od vás boží služebník jsem, a proto nad vámi vyhlašuji kletbu. Od boha jste dostala hlas, ale pro boha nezpíváte. Bohu se nikdo nebude posmívat,“ reagovala velmi podrážděně její sledující na sociální síti. „Oznamuji vám, že o všechno přijdete, rozvodem to začalo. Přijdete o dům, vztahy, peníze, děti, zdraví. Bůh vás raní šílenstvím a pomatením mysli (to už máte). Amen,“ doplnila nesmlouvavá El-a Rybářová na adresu Vondráčkové.

Šokující přiznání Lucie Vondráčkové: Třetí těhotenství s Plekancem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
fany22
28. 7. 2020 • 16:34

Jarmilah, to přece ale vůbec není pravda. Od nuly rozhodně nezačíná. Celou tu dobu filmovala, dabovala, vydávala CD. Možná trošku méně, ale to si pochvalovala ( prý by se upracovala, kdyby neměla děti!), a byla nadšená, jak to krásně i z Kanady zvládá. Zásobovala bulvár, vzpomeňte si. A kontakty na vlivné neztratila. A korunky, které si vydělala, si pěkně schovávala, fofrovala ty Tomášovy. Kolenovrtka. A “aby mohla dál vynikat”, tomu už vůbec nerozumím. Ona někdy v něčem vynikla? Snad jako dítě, ale v dospělosti je to mnoho povyku pro nic. Spíš té reklamy bylo až moc. Mnozí lidé si to pustí jen ze zvědavosti, takže vlastně i z toho cirkusu prospěch má. Litovat ji netřeba. Pokud něco mimořádného předvede, lidi ji pochválí. Zatím...

AliAlice
27. 7. 2020 • 18:03

Moc se mě líbí,když ty baby s jejího fanklubu nazývají jejího ex Plekance kolenovrtem... a za jaké miliony si zakoupila dům,ve kterém už bydlí??..nějak pozapomněly ty drbny,že za miliony od ,,kolenovrta "...Tak se jenom s té vaší Lucinky nepotento...a přestaňte mlet jenom to,co se vám hodí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.