Peštová od Habery: Proč se koupe v rukavičkách?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Peštová od Habery: Proč se koupe v rukavičkách?!

Daniela Peštová
Daniela Peštová  (instagram.com)

Topmodelka ví, jak fanoušky potěšit. Daniela Peštová (49) na sociálních sítích často sdílí své spoře oděné fotky, ať už v prádélku, nebo v plavkách. Na její nejnovější momentce zaujal však fanoušky jeden podivný detail...

Partnerka zpěváka Pavola Habery (58) vychází z vody v bílých rukavicích. „Krásná, ale proč máte ty rukavice?“ podivovali se sledující na sociálních sítích. „Chrání si je před sluncem. Věk se projevuje především na rukou...“ tipla si jedna zkušená žena. „Máte pravdu,“ potvrdila to Peštová obratem. Na snímku, jímž se pochlubila na Instagramu, má na sobě pouze spodní část bikin a plavecké tričko, svázané v uzel nad pupíkem. Zkrátka sexy, ale ne laciné. Mnozí došli dokonce k závěru, že jde o fotku jako vystřiženou z bondovek – jen si vzpomeňte na podobný záběr s Halle Berryovou (53) z filmu Dnes neumírej. „Trošku plavání, trošku sluníčka, veselý den,“ napsala Peštová v angličtině ke snímku.

Proč jedla Peštová před večírkem lisovaný česnek? S Paľem si smrdíme!

Video se připravuje ...

Topmodelka Peštová (48) přiznala: Nic jiného než modeling neumím!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.