Karty se obrátily: Chudák Harry! Ze slov experta mrazí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Karty se obrátily: Chudák Harry! Ze slov experta mrazí

Meghan Markleová a princ Harry
Meghan Markleová a princ Harry (profimedia.cz)

Zatímco Meghan Markleová (38) trpěla ve Velké Británii, princ Harry (35) bojuje s hledáním vlastní role ve Spojených státech. Tvrdí to britský autor a expert na královskou rodinu Tom Quinn.

Podle experta si dvojice po přestěhování do Los Angeles vyměnila role. Princ Harry je údajně v situaci, jako tomu bylo v případě rodilé Američanky Meghan ve Velké Británii. Po odchodu z královské rodiny se manželé rozhodli svůj život rozdělit mezi Spojené státy a Velkou Británii. Vlivem pandemie koronaviru ale zatím manželé zůstávají v rezidenci v Beverly Hills, zanedlouho se přesunou do Santa Barbary, kde bude jejich nové sídlo. „Harry se teď cítí trochu ztracený. Zažívá to, čemu Meghan čelila v Británii,“ konstatuje dle iDNES.cz Quinn.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...

„Když se v roce 2018 brali, plul si Harry na obláčku pozitivní energie, kterou má Meghan v sobě. Jenomže tomu je konec a vévoda teď za oceánem bojuje s tím, jak naplnit svůj program,“ myslí si Quinn, který se odvolává na zdroje blízké královskému páru.

Meghan již před odchodem z královské rodiny promluvila o tom, jak se cítí. V dokumentu televize ITV mluvila o nátlaku a emocionálním vypětí, které pociťuje. Jako hlavní důvod vidí kombinaci mateřství, novomanželství, zájmu médií a veřejnosti. Meghan také nedávno uvedla, že je přesvědčená, že nebyla pod dostatečnou ochranou britského královského paláce. Bylo to v době, kdy byla těhotná a v médiích se objevovaly útoky na její osobu.

Meghan Markle a její působivá řeč na půdě OSN:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.