Ondřej s Táňou šokují! Sdílíme tu bílou milenku společně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ondřej s Táňou šokují! Sdílíme tu bílou milenku společně

Ondřej Gregor Brzobohatý, Taťána Gregor Brzobohatá
Ondřej Gregor Brzobohatý, Taťána Gregor Brzobohatá (Profimedia)

Sedmatřicetiletý hudebník během karantény na rozdíl od Taťány Gregor Brzobohaté (32) výrazně přibral. A to i přesto, že v papání hřeší manželé společně. Muzikant tudíž musel nasadit úspornější režim. Jak to vypadá?

„Shazování kil podle Ondry Brzobohatého znamená tolik nežrat.  Nepřejídat se a vynechat pivo, protože pivo mně hned udělá takovouhle tvář a jde mi to všude možně. Takže jsem vynechal chmel a na večer prostě nebyla takzvaná bílá milenka, lednice. Zatím to jde dolů docela dobře, takže se to dá. Ale je pravda, že jak byla krize a právě vyplouvaly na povrch apokalyptické scénáře všeho, tak jsem se jednoho z nich chytil ve smyslu, že pojďme všechno sežrat, možná to už brzo nebude!" svěřil se Ondřej Gregor Brzobohatý na webu iDnes.cz.

Video se připravuje ...

„Taťána si toho může dovolit právě docela dost a my kolikrát sdílíme tu bílou milenku společně. Ne, ona je výborná. My společně rádi tloustneme a společně i rádi hubneme, takže v tomto jsme fakt parťáci a je to zábavné. Ona se nijak zásadně neomezuje a navíc Taťána hodně cvičí a sportuje, chodí běhat. Já si  ale říkám, že běhání je pro zloděje, mě to nebaví," dodal k tomu talentovaný všeuměl. 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.