Hřebíček do rakve pro královskou rodinu? Takový skandál Alžběta II. nezažila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hřebíček do rakve pro královskou rodinu? Takový skandál Alžběta II. nezažila!

Uvnitř královské rodiny to vře!
Uvnitř královské rodiny to vře! (Reuters)

Nejen Meghan (38) a princ Harry (36) stavějí monarchii do velmi složité pozice. O velký skandál se postaral i princ Andrew (61), který byl zapletený do kauzy kolem zneužívání nezletilých dívek, v níž v hlavní roli figuroval Jeffrey Epstein (†66). Jenže dusno kolem královnina syna zase houstne.

Andrewova sestřenice totiž dle webu Blesk.cz tvrdí, že dohazovačka holek pod zákonem Ghislaine Maxwellová má v ruce „časovanou bombu“, která může rodinu rozcupovat na kusy. Údajně jde o sexuální nahrávku, kde sehrává klíčovou scénu právě princ Andrew. Kuplířka neváhá podle tvrzení princovy příbuzné inkriminovaný materiál využít, aby z kauzy vyšla s mírnějším trestem. Ona sama už totiž v poutech skončila a bude se muset hájit. Královnin syn ovšem zatím odmítá problému čelit přímo a svědectví se zuby nehty brání. Má strach, že by ho v USA rovněž zatkli, tedy raději zůstává na britských ostrovech. Jenže Maxwellová mu může i přesto srazit vaz. A tím i celé monarchii.

Nešťastná královna: Harry, opusť Meghan! A manžel Pilarové o bolestech před smrtí:

Video se připravuje ...

„Je jedním z mnoha zachycených,“ prozradila deníku The Sun Oxenburgová, jež Epsteina i Maxwellovou poznala v 90. letech. „V tomto případě není obětí, Ghislaine nikdy nebyla jeho přítelkyní, nahrávala si ho. Kamarádi své kamarády nenahrávají,“ dodala ke kauze sestřenice Andrewa s tím, že není ale jasné, koho na nahrávce její bratranec „obšťastňuje“. Obává se ovšem, že si kuplířka střádala nahrávky právě pro okamžik, kdy začne přituhovat.

Žantovský: Brexit rozděluje i královskou rodinu. Trump porušuje všechna pravidla a zvyklosti:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.