Lstivý plán Meghan odhalen! Chtěla se stát ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lstivý plán Meghan odhalen! Chtěla se stát ...

Meghan Markleová
Meghan Markleová (Profimedia.cz)

V královské rodině mají opět o zábavu postaráno. Colin Campbellová vydala knihu, která je zaměřena na Meghan Markleovou (38). Spisovatelka v knize popisuje hereččinu posedlost princeznou Dianou (†37) a rozebírá teorii, proč manželka královského vnuka vymazala ze svého života otce Thomase.

Markleová již od vstupu do královské rodiny nemá dobré vztahy se svým otcem. Za jejich odloučením stojí fakt, že hereččin otec údajně prodal její snímky novinářům. Spisovatelka však tvrdí, že rodinné vazby se rozpadly, protože Meghan měla obavy, aby otec nevyprávěl Harrymu příliš o její minulosti.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...

Manželka prince Harryho v minulosti prohlašovala, že si studium financovala sama. Avšak podle spisovatelky jí náklady hradil právě její otec. Campbellová bez servítek považuje Meghan za lhářku.  Spisovatelka v knize také popisuje, že se manželka prince Harryho chtěla stát Dianou číslo dvě. „Meghan vědomě napodobovala Dianu. Několik lidí, kteří ji znali dlouhou dobu, mi řeklo, že byla vždy posedlá královskou rodinou a četla všechno o Dianě. Řekla svému nejlepšímu příteli, že chce být Dianou číslo dvě,„ cituje autorku knihy web Daily Mail.

Campellová má také svou teorii ohledně jejího chování. Proč tedy kolem sebe manželka Harryho dělá tolik rozruchu? “Meghan je herečka z nějakého důvodu. Chápe drama a oceňuje jeho hodnotu. Je dostatečně inteligentní a talentovaná na to, aby věděla, že divadelní mluvení je přesvědčivější a zajímavější než reálné, které je nudné," řekla spisovatelka dle webu ŽIVOT.

Meghan Markle a její působivá řeč na půdě OSN:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.