Partyšová se měřila s Koňaříkovou: Gábina má větší prsa i břicho! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Partyšová se měřila s Koňaříkovou: Gábina má větší prsa i břicho!

Gábina Partyšová (vpravo) vyhrála v soutěži o to, kdo má větší prsa a břicho. Lucie Koňaříková bohužel počala své děťátko až o měsíc později.
Gábina Partyšová (vpravo) vyhrála v soutěži o to, kdo má větší prsa a břicho. Lucie Koňaříková bohužel počala své děťátko až o měsíc později. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Těhulky Lucie Koňaříková (30) a Gábina Partyšová (29) mezi sebou soupeří! Která z nich má větší břicho a prsa? Jednoznačně vede Partyšová.

Gábina má totiž měsíc náskok. „Já jsem v sedmém a Lucka teprve v šestém měsíci, takže je jasné, že mám větší prsa i bříško,“ smála se v úterý večer na párty nového parfému Diesel manželka Pepy Kokty Gábina Partyšová.

A Pepa Kokta si může být jist, že dítě, které nosí Gábina pod srdcem, je skutečně jeho. „V úterý jsme byli na tom 3D ultrazvuku, kde už je vidět celý náš klučík a má rty úplně jako Pepa,“ řekla deníku Aha! zpěvačka a moderátorka, která se na párty neuvěřitelně bavila. Nejvíc ve chvíli, kdy do barrandovského ateliéru vpochodoval kůň a slečna, která na něm seděla, začala střílet na modely a modelky, jen propagovali novou vůni módní značky.

11.10.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.