Dcera Asterové je bez vlasů: Stejná nemoc jako u Slováčkové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Dcera Asterové je bez vlasů: Stejná nemoc jako u Slováčkové?

Anna Kameníková radikálně změnila účes
Anna Kameníková radikálně změnila účes (profimedia.cz)

Mění barvu vlasů a účesy pomalu tak často jako chameleon. Její poslední proměna ale všechny šokovala. Herečka Anna Kameníková (26), za svobodna Linhartová, se ostříhala na ježka. Někteří se dokonce obávali, jestli není vážně nemocná jako Anička Slováčková (24), která to udělala kvůli rakovině.

Dceru Jitky Asterové (60) vedly k radikální proměně naštěstí úplně jiné důvody. „Vždycky jsem to chtěla udělat a teď to přišlo,“ svěřila Aha! Kameníková zcela otevřeně a s nadšeným výrazem v očích.

Holka, nebo kluk

A hned vysvětlila, proč je z nového letního sestřihu tak unešená. „Přijdu si paradoxně nejvíc jako já, co jsem si kdy přišla. A vlastně i docela žensky. Což je rovněž paradoxní, vzhledem k tomu, že vypadám jako chlapec. Ale je mi fakt dobře,“ konstatovala herečka. A co na tuhle výraznou proměnu říká její muž Jan Kameník, který ji v červnu 2017 pojal za manželku coby éterickou dlouhovlasou vílu? „Ten to miluje! Furt mi sahá na hlavu a říká, že je to jako míč. On má rád míče. Takže dobrý,“ odpověděla rozverně Anna.

Odstřihla se

Navíc její muž prý nikdy nebyl fanouškem havraních vlasů, které musela mít po dobu natáčení filmu o Boženě Němcové. „Černovlasá jsem byla rok. Na hlavě jsem měla dokonce i napletené vlasy, kvůli kterým jsem přišla o spoustu vlastních. Jako černovláska jsem si připadala dobře, ale už to stačilo,“ prohlásila mladá herečka. Kromě ozdravení vlasů měla její proměna v podobě sestřihu na ježka ještě jeden důvod. „Chtěla jsem se od natáčení odstřihnout se vším všudy. Tak jsem se rozhodla pro tohle radikální řešení,“ vysvětlila Kameníková.

Vzniká další kalendář Proměny: Linhartová se změnila v Rebelku!

Video se připravuje ...

Anna Linhartová: Lidi mě mají rádi, protože jsem divná

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
2. 7. 2020 • 13:12

To je zrůda 🤣🤣👎👎👎

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.