Bolestivá operace Krampolové: MUSELI JÍ SEKAT KLOUB! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Bolestivá operace Krampolové: MUSELI JÍ SEKAT KLOUB!

Jiří Krampol a manželka Hana
Jiří Krampol a manželka Hana (Profimedia.cz)

Konečně ji pustili z nemocnice. Po operaci nohy ale Hana Krampolová (59) pořád není úplně fit. Jak řekl Aha! Jiří Krampol (81), belhá se po bytě a nemůže se na bolavou nohu pořádně postavit. Možná není ani rehabilitace...

Rozdrtila si rameno, koleno a zlomila kotník. Všechny tři zranění navíc během dvou let, takže často zůstávala zavřená mezi čtyřmi stěnami. Kolečko po špitálech pro Hanku naštěstí skončilo, jenže levá noha ji pořád pobolívala „Měli mi právě v dubnu vyndávat šrouby, které mi voperovali v roce 2012. Jenže kvůli karanténě jsem přišla o termín, mrzí mě to. Teď tam musíme s Jiříčkem zavolat, co a jak,“ dělala si starosti.

Všechno nejlepší, Karlosi! Co Terminátorovi popřál Krampol, Dejdar nebo Lela?

Video se připravuje ...

Problém s botami

Podle informací Aha! pro ni lékaři našli aspoň termín na operaci vbočeného palce, tzv. halluxu. Kvůli deformitě přednoží, kdy jí palec levé nohy nepřirozeně zarůstal pod prsty, se jí prý špatně chodilo. Nemohla navíc ani obout většinu bot. „Je to čím dál horší. Opravdu hrůza,“ postěžovala si Krampolová magazínu Sedmička. „Hanka je po operaci s nohou, takže ta se belhá po bytě, ale snaží se. Uklízí i vaří. Je to pro ni akorát dlouhý,“ řekl Aha! Jiří na představení dvanácti finalistů Muže roku. Díky rozvolňování opatření mohla před čtrnácti dny alespoň navštívit syna Petra a vnučku Lujzu (9) a Diviše (6). „Už jsme se viděli, teď tam chceme jet znovu, jen, co se na tu nohu postaví,“ dodal herec.

Znetvořený kloub

Tělo by se s operovaným palcem mělo vypořádat samo. „Na to rehabilitace není. Stalo se jí to snad i kvůli tomu rozdrcenému kotníku. Znetvořil se jí kloub u palce, museli jí to osekat a dát tam dlahu. Až se to zahojí, tak se uvidí. Ale není co rehabilitovat,“ dodal Krampol.

Další zranění...

2012 Zlomenina levého kolene po pádu ze schodů.

2013 Zlomené rameno po pádu na stejném místě.

2014 Ruka zůstala částečně nefunkční i po reoperaci.

Říjen 2016 Po pádu ze schodů si roztříštila pravý kotník.

Únor 2020 Zlomená stydká kost.

Sláva ve Vémolandu! Terminátor slavil narozeniny a skončil v bazénu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vigela
3. 7. 2020 • 10:57

Koho zajímá nemocný palec nemožné báby? (Nejsem mladice.) Celý článek je velice hloupý. A - VŠECHNA tři zranění, prosím.

ptacek5
2. 7. 2020 • 11:58

Tato "bolestivá" operace se dělá ambulantně při lokálním umrtvení, takže fááááák hrůza. Bože, to jsou ubožáci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.