Nekonečná bolest Brosnana: Zákeřná nemoc ho připravila o dceru i manželku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nekonečná bolest Brosnana: Zákeřná nemoc ho připravila o dceru i manželku

Brosnanova adoptivní dcera Charlotte zemřela v roce 2013 na rakovinu vaječníků
Brosnanova adoptivní dcera Charlotte zemřela v roce 2013 na rakovinu vaječníků (profimedia.cz)

Pierce Brosnan (63) zavzpomínal na sociální síti na svou adoptovanou dceru Charlotte (†42), která před sedmi lety prohrála boj s rakovinou vaječníku. Na stejnou nemoc zemřela v roce 1991 také její matka, hercova první manželka Casandra (†43). Čas sice žal zmírnil, bolest však v Brosnanovi zůstane navždy.

„Tady se na tebe díváme, dítě...věnováno památce Charlotte,“ napsal herec dle webu Super.cz k fotografii a připojil blahopřání k pátým narozeninám své vnučky Marley May.

Tančím tak, že stojím. Jen o něco rychleji, říká Pierce Brosnan k natáčení hitu Mamma Mia! Here we go again.

Video se připravuje ...

 

Kvůli tomu, že mu rakovina vzala dvě milované ženy, rozhodl se Brosnan v minulosti zapojit do projektu „Stand Up To Cancer, která má urychlit inovativní výzkum rakoviny. „Držel jsem velkorysou, silnou, krásnou ruku mé první ženy Cassie, když ji rakovina vaječníků příliš brzy připravila o život. A pak jsem držel ruku mé vtipné, nádherné dcery Charlotte, než také umřela na tuto hroznou dědičnou nemoc,“ řekl tehdy dle webu Idnes.cz herec.

Brosnan adoptoval Charlotte  a jejího bratra Christophera po smrti jejich otce Dermota Harrise v roce 1986. V manželství s Cassandrou se jim narodil ještě syn Sean. Deset let po smrti manželky si vzal současnou manželku Keely Shaye Smith, s níž má syny Dylana  a Parise.

Pierce Brosnan zpívající ve filmu Mamma Mia!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.