Poučená z nezdaru Vondráčkové? Šafářová ví, jak si Plekance získat… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Poučená z nezdaru Vondráčkové? Šafářová ví, jak si Plekance získat…

Lucie Šafářová by pro Tomáše zřejmě i dýchala.
Lucie Šafářová by pro Tomáše zřejmě i dýchala. (Koláž VIPsport)

Nikdo sice přesně neví, co byla zásadním problémem, proč se rozsypalo manželství Plekance (37) a Vondráčkové (40). Pozorovateli zvenčí by se ale mohlo zdát, že zpěvačka nebyla smířená s tím, že by se měla v zájmu svého muže trochu upozadit. Poskytovat mu pro jeho práci, která nesla rozhodně více peněz, servis, tak, jak to dělají jiné ženy hokejistů. To, jak se zdá,  ale bravurně umí Lucie Šafářová (33).

Ačkoliv byla pátou nejlepší tenistkou světa a vydělala podle webu Expres.cz 315 milionů korun, kvůli Tomášovi skončila s kariérou a nemá nejmenší problém dělat to, co mu na očích vidí a podporovat naopak jeho hokejovou dráhu. To je dle uvedeného zdroje jasně viditelné i z videí, která dvojice zveřejňuje na sociálních sítích. Většina z nich se točí kolem hokejové přípravy Tomáše Plekance, jehož čekají poslední sezony v barvách Komety Brno. Hokejista si je „oběti“ své nové lásky údajně dobře vědomý.

Video se připravuje ...

„První pokoronavirové letní bruslení a možná by Lucka mohla být takový osobní kustod,“ napsal Plekanec k videu, v němž se mu snaží Lucie omotat hokejku páskou, což bývá práce právě kustoda, který se vrcholovým hokejistům stará o jejich výstroj a výzbroj, aby hráči nemuseli myslet na nic jiného. Aby Tomáš dal najevo, že si je vědom kvalit matky své dcerky, k videu přidal hit Karla Gotta „Je jaká je“, uvádí Expres.cz. Zdá se, že tito dva se skutenčně hledali, až se našli...

Velký návrat? Vondráčková promluvila o životě po rozvodu s Plekancem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.