Idol Jaromíra Jágra: Sexuální napadení na záchodech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Idol Jaromíra Jágra: Sexuální napadení na záchodech!

Samantha Fox.
Samantha Fox. (Profimedia.cz)

Prsatá blondýna Samantha Foxová (54) byla v 80. a 90. letech sexuálním idolem snad všech puberťáků světa včetně Jaromíra Jágra (48).

Měla tisíce obdivovatelů a mezi nimi se našel jeden, který se ji pokusil zneužít. V roce 1985 ji na záchodech sexuálně napadl americký zpěvák David Cassidy (†67), vyšlo najevo z dokumentu Nahá pravda, který tento týden odvysílala britská televize Channel 4. „Když mi bylo 19, patřila jsem k nejvíce fotografovaným ženám světa. Cassidy si mne proto vyhlédl do svého videoklipu. Když jsme za sebou měli promoční fotografování, trochu jsme slavili v restauraci Bílý slon v londýnské Chelsea,“ vyprávěla Samantha v dokumentu. V jednom momentě pak za ní zpěvák vtrhl na toalety, natlačil ji na zeď, mačkal jí prsa a pokoušel se jí strčit jazyk do úst. „Kopla jsem ho kolenem mezi nohy a ze záchodů jsem utekla zpátky ke stolu, kde seděl i můj otec. Nic jsem mu neřekla, hrozně jsem se styděla. Také kvůli tomu, že David byl po celé mé dětství můj největší pěvecký idol. Měla jsme jeho obrovský plakát nad postelí,“ dodala Foxová, která se dnes nepříliš úspěšně věnuje hudbě. Cassidy zemřel v roce 2017 téměř v zapomnění, Samantha se o něm rozhodla promluvit až nyní, když se se svými ošklivými zážitky svěřují i další ženské celebrity.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.