Pád na dno Meghan a Harryho? Tohle se jim nepovedlo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pád na dno Meghan a Harryho? Tohle se jim nepovedlo!

Princ Harry a Meghan.
Princ Harry a Meghan. (Profimedia.cz)

Měl to být pompézní odchod z britské královské rodiny, který měl Meghan Markleové a princi Harrymu zajistit svobodný život v Los Angeles a zároveň z nich udělat nejžádanější celebrity. To se však nestalo.  "Princ Harry a Meghan Markle jsou největší trosečníci roku," míní životopisec britské královské rodiny Phil Dampier.

Britská média dlouho dobu spekulovala o tom, že příčinou jejich odchodu jsou spory mezi Meghan a Harryho bratrem, princem Williamem. To však oba princové rezolutně odmítli. Jiní naopak tvrdí, že za odchodem stojí Meghan. Avšak ani tato varianta není správná.

Harry a Meghan plánovali už před svou svatbou, že jednoho dne z královské rodiny vystoupí. Sám princ ještě předtím, než se dal dohromady s Meghan, přiznal, že uvažoval o odchodu z královské rodiny, protože tam nebyl šťastný a sňatek s bývalou herečkou ho v jeho rozhodnutí pouze utvrdil.

Princ Harry a jeho Meghan po svatbě naskočili do luxusního jaguáru!

Video se připravuje ...

Avšak dvojice si vybrala nejhorší možný čas pro odchod z britské královské rodiny. Svým dřívějším chováním si vysloužili negativní mediální obraz. Pak přišla pandemie koronaviru a získali tak šanci na zlepšení své pověsti. To se však nestalo. Dle webu Jeden deň Plus Harryho a Meghan nebylo během pandemie příliš slyšet a vidět. Podle sociálních sítí o ně již fanoušci nejeví takový zájem jako před rokem. Jejich vliv a hodnota jako slavných osobností také klesá. Ačkoli pro Američany jsou stále velmi populární, v Evropě jsou již zcela irelevantní hvězdičky.

"Myslím, že karanténa velmi pomohla ke zlepšení veřejného image všem členům královské rodiny, kromě Harryho a Meghan. Tohle rozhodně prohráli, protože teď vypadají izolovaně a pro naši zemi jsou již zcela nepodstatní," uvedl dle webu Jeden deň Plus Dampier v rozhovoru pro The Express. Ačkoli Meghan to bude zřejmě jedno, vždy cílila především na americký trh, Harry se bude muset smířit, že ve Spojeném království se stane nepodstatnou osobností.

Meghan Markle o nátlaku a o životě v královské rodině:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
tryskomys
4. 7. 2020 • 13:19

Za hloupost se platí,to ví každý.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.