Potupa Gottové kvůli chlastu! Kdybych tě neznala, tak tě zabiju, vrčela Rezková | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Potupa Gottové kvůli chlastu! Kdybych tě neznala, tak tě zabiju, vrčela Rezková

Po válce usmíření? Dominika Gottová se dočkala nečekaného gesta od Rezkové!
Po válce usmíření? Dominika Gottová se dočkala nečekaného gesta od Rezkové! ( Marek Pátek, Michal Protivanský, archiv)

Bývalá hvězda TV Nova Slávek Boura (56) objíždí republiku se svojí divadelní talk show. Do jedné z posledních si pozval zpěvačku Šárku Rezkovou (51). Nakonec se jejich rozhovor přelil v parodování Dominiky Gottové (46). Není to už přes čáru?

Rezková sehrála v uplynulých měsících svoji hlavní roli v kauze Gottová coby její zachránkyně, bytná, následně »rivalka na život a smrt«.Jejich přátelství skončilo vzájemným osočováním, Rezková spolu s bývalým partnerem Miroslavem Kolodziejem svorně tvrdili, že Dominika byla mimo, příliš často pod vlivem alkoholu a léků. Gottova dcera zase kontrovala tím, že měla Rezková v době vztahu s Kolodziejem romského milence.

Toho se chytnul Slávek Boura podle webu Expres.cz hned při příchodu Šárky Rezkové na pódium. Hned v úvodu rozhovoru si prý na hlavu nasadil papírovou masku Dominiky Gottové a začal předstírat, že je dcerou nejslavnějšího českého zpěváka a chce se s Rezkovou udobřit.

Dominika Gottová: Emotivní předčítání z její publikace Můj táta Karel

Video se připravuje ...

 

Diváci v publiku se smáli. Zpěvačka, na níž bylo vidět, že jí tato zábava zase až tak příjemná není, ale moderátorovi řekla: „Kdybych tě neznala, tak tě zabiju!“

Boura poté vytáhl lahev (údajně v ní byla meruňkovice) a začal si nalévat „panáčky“, čímž narážel na Dominičin dlouhodobý problém s alkoholem.

„Šárinko, já bych se ti chtěla omluvit. My, co pocházíme ze slavných rodin a chlastáme, to máme hrozně těžký,“ říkal Boura v masce Dominiky Gottové. „Já chlastám všechno,“ dodal později. Neodpustil si prý ani narážky na údajnou scénu, kdy měla Dominika svádět teprve 16letého syna Rezkové. Otázkou jen je, jestli taková prvoplánovost může být vůbec pro někoho vtipná…

Dominika Gottová promluvila v nové knize: Chtěla jsem, aby národ znal pravdu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dzambulka
20. 6. 2020 • 06:54

Jak dopadlo to obvinění z pašování drog u Boury, ví někdo?

hanainge
20. 6. 2020 • 03:14

Dominika Gottová nemá problémy s alkoholem. To je fakt!

-bello-
20. 6. 2020 • 00:27

Boura se kvůli dluhům a podvodům potácí ode zdi ke zdi a naopak Borůvková z VIP dluhů Rezka ( i jejích) blahobytně kvetla , ale když je měla splácet radši se dědictví zřekla
A tihle lůzři si vydělávají na chleba jeden pronajatým pokojíkem, druhý pytlem na hlavě a nenechají na nikom nit suchou?
To snad je lepší zajít za tou Dominikou do Paladia a koupit si u ní buřta

.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.