Leová, Jirešová a spol.: HOLKY Z AMERICKÝCH PLAKÁTŮ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Leová, Jirešová a spol.: HOLKY Z AMERICKÝCH PLAKÁTŮ

Vilém Čok byl nadšený z amerického bouráku a modelek.
Vilém Čok byl nadšený z amerického bouráku a modelek. (Foto Herminapress.cz, ara)

Jako by vypadly z amerických plakátů padesátých let, pod nimiž vzdychali mariňáci. Monika Leová (28), Ivana Jirešová (42) a další české krásky pózovaly v odvážných šatičkách jako pin-up girls. Viléma Čoka (58), před nímž se nakrucovaly, ale zajímalo něco úplně jiného...

Pokérovaný rocker byl v plzeňském West parku při focení charitativního kalendáře jako v sedmém nebi. Nejprve ho posadili za volant amerických veteránů, pak k němu dali sexy modelku Moniku Leovou v nádherných modrých šatičkách. Oči měl ale jen pro letitý bourák. „Je to krása, to stroj, když do toho člověk sedne, tak je to úplně nový vjem, než když si koupím auto ve fabrice,“ rozplýval se zpěvák v autě, v němž může jezdit jen hrstka vyvolených. „Mám pocit, že mám v ruce strašně cenný artefakt. To je stejně jako se vzácnou kytarou,“ vysvětloval zapřisáhlý rocker.

Přišpendlené na nástěnce
Pin-up girl neboli dívka přišpendlená na nástěnce nesměla v 50. letech minulého století převážně v USA chybět v šatních skříňkách dělníků, námořníků či sportovců převlékajících si v šatně civilní oblečení za montérky nebo dresy.

Pro malou Emičku
Veškerý zisk z prodeje kalendáře bude věnován rodičům pětileté Emičky postižené dopravní nehodou 5. ledna 2020 u Tlučné na Plzeňsku. Utrpěla poranění páteře a poškození míchy a je téměř mizivá šance na to, že by ještě někdy mohla chodit. Babička Lenka přišla o pravou ruku, u maminky Báry bojovali lékaři celou noc o život s perforací střev a poraněním páteře. Maminčin přítel Roman a mladší, dvaapůlletá holčička Vikinka utrpěli vážné zlomeniny a pohmožděniny.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.