Těhotná Linda Rybová - Nevolnost na jevišti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Těhotná Linda Rybová - Nevolnost na jevišti!

Těhotná Linda Rybová už nebude do porodu hrát v divadle a tak se bude věnovat jen televiznímu natáčení, manželovi a dvěma dcerám.
Těhotná Linda Rybová už nebude do porodu hrát v divadle a tak se bude věnovat jen televiznímu natáčení, manželovi a dvěma dcerám. (Aha! – Dalibor Puchta)

Rybová, která za dva měsíce porodí svému partnerovi, herci Davidu Prachařovi (47) již třetí dítě, musela skončit své účinkování téměř před zraky diváků. Naštěstí ale své nečekané potíže zvládla potlačit a svou roli odehrála aspoň do přestávky. Jak se zdá, tak toto těhotenství prožívá herečka asi nejhůře, protože divadlo si za ni muselo hned najít náhradu. Za Rybovou totiž zaskočila přímo režisérka samotné hry.

Nedohrála představení!

Linda Rybová, která se nedávno stala novou tváří populárního seriálu televize Prima Letiště, a společně s Prachařem vychovávají jejich dvě dcerky Rozárku (3) a Jozefínu (2), tak divadelní představení už prostě do svého denního programu zařadit nemůže. A proto si herečka vzala volno a do konce těhotenství si v Divadle Ta Fantastika nezahraje. „V důsledku nevolnosti paní Rybové bude v dalších představeních místo ní hrát Viktorie Čermáková, která hru 8 žen zároveň i režírovala,“ informoval deník Aha! zdroj z divadla.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.