Bagárová 2 týdny po porodu: Malou už vozí v kočárku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bagárová 2 týdny po porodu: Malou už vozí v kočárku!

Monika Bagárová
Monika Bagárová (Foto: TV Nova, archiv)

Dvoutýdenní holčička se už vozí v kočárku. Monika Bagárová (25) a její MMA zápasník Makhmud Muradov (30) se radují z prvorozené dcery Rumiy. A za sebou už mají první výlet.

Z porodu se zpěvačka a bývalá porotkyně SuperStar nestihla ani vzpamatovat a už si to štráduje přírodou se svými láskami. „Naše první společná procházka,” napsala Monika ke snímku, na němž jsou oba novopečení rodiče v zamilovaném objetí a před sebou mají kočárek. Z fotografie přímo srší pozitivní a láskyplná energie. O tom, že bude mladou maminkou, snila zpěvačka už dlouho a nyní si mateřství vychutnává plnými doušky.

Šťastný děda

Procházka ale nebyla jedinou kratochvílí, která malou »Ruminku« v posledních dnech čekala. Kromě toho se na ni přišli podívat i někteří příbuzní v čele s dědečkem Jozefem Bagárem (43). Ten se na sociální síti radoval už z narození své vnučky, která navíc přišla na svět právě na jeho narozeniny. Po perném dni chtěla malá princezna svůj klid. Možná proto si dala při spaní ručičku na obličejík.

Jako proutek

Zatímco novopečené maminky mají většinou co dělat, aby se zbavily kil získaných během těhotenství, Monika se rozhodně neomezuje. Postavu má stále štíhlou, a tak klidně sáhne i po zmrzlině za odměnu.

Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
janapi
12. 6. 2020 • 11:29

To již nemají "Aháci" o čem psát...nebo má pisálek protekci a otisknou mu kdejakou ptákovinu? Proč by s děckem maminka nemohla ven-hlavně když je hezké počasí? A že ji vezli v kočárku? To snad měli pořídit žebřiňák?
Opravdu nad některými články zůstává čtenářům rozum stát....

blamal
12. 6. 2020 • 09:33

Uz ji vozi v kocarku? A co jako ma bejt? V cem ma decko vozit? V kolecku? Fakt na palici. Ta holky mi byla sympaticka, ale co kilem ni posledni tri mesice jeji piar agenti vyvadeju je uplne odporny. Zhnusila se mi tak, ze kdyz vidim jen jeji ksicht, mam chut zarvat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.