Aneta Langerová: Hořký konec slavné SuperStar! Její letošní turné? Totální propadák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Aneta Langerová: Hořký konec slavné SuperStar! Její letošní turné? Totální propadák!

Aneta Langerová
Aneta Langerová (: archiv)

PRAHA – Tak to je trapas! Hvězda zpěvačky Anety Langerové (21) strmě padá dolů. Alespoň podle zájmu hudebních fanoušků o lístky na její turné. Nejslavnější vítězka SuperStar si po celé republice naplánovala koncertní šňůru po velkých sportovních halách, jenže ouha! Zájem o její vystoupení je prachbídný!

Tak to je trapas! Hvězda zpěvačky Anety Langerové (21) strmě padá dolů. Alespoň podle zájmu hudebních fanoušků o lístky na její turné. Nejslavnější vítězka SuperStar si po celé republice naplánovala koncertní šňůru po velkých sportovních halách, jenže ouha! Zájem o její vystoupení je prachbídný!

„V Olomouci se musel koncert pro malý počet prodaných lístků přesunout ze sportovní haly do mnohem menšího olomouckého kulturáku,“ přiznává jeden z pořadatelů jejího turné. Jenže Olomouc nebyla žádnou výjimkou. Spíše naopak. „To turné je propadák. V Liberci má vystoupit už tento čtvrtek v Tipsport areně. Jenže zatím je v předprodeji prodaných ubohých 300 lístků, takže se dá očekávat prázdná hala a pořádný trapas,“ děsí se jeden z členů managementu libereckého stadionu.

Pro Anetu je až brutální nezájem fanoušků o to bolestnější, že její největší hudební konkurentka Lucie Bílá je v současné době také na turné a všude ji vítají vyprodané sály. „Jsem strašně zvědavý, jak letos dopadnou Slavíci. Skoro bych si tipnul, že letos Lucka Anetě vrátí všechny minulé porážky i s pořádnými úroky,“ řekl deníku Aha! jeden z předních tuzemských zpěváků.

8.10.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.