Princezna bojuje o život: Havarovala na motorce, je v kómatu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Princezna bojuje o život: Havarovala na motorce, je v kómatu!

Sympatickou princeznu milují i prostí Francouzi.
Sympatickou princeznu milují i prostí Francouzi. (Foto Profimedia.cz)

Evropskou šlechtu kosí rychlé motocykly! Po německém princi Ottovi Hesenském (†55), který se nedávno zabil na svém harleyi, teď měla těžkou nehodu i francouzská princezna Hermine (54) z Clermont- -Tonnerre. Lékaři jí museli navodit umělé kóma.

Smutnou zprávu potvrdil novinám zpěvák Jean-Luc Lahaye. „Právě jsem to slyšel. Byla to velmi ošklivá motocyklová nehoda. Podrobnosti o havárii jsme bohužel žádné nedostali. Ale máme k dispozici docela dobré prognózy lékařů. Doufám, že se z toho dostane. Je to žena, kterou nesmírně obdivuji, nejdražší přítelkyně. Má velmi veselou povahu, mimořádný charakter a je to velká bojovnice,“ sdělil otřesený zpěvák.

Osudná rychlost
Hermine, zvaná Mimine, je dcerou jedenáctého vévody z Clermont-Tonnerre, Charlese Henryho. Na rozdíl od jiných šlechtičen je ve Francii velmi populární. Často vystupovala v televizi, zúčastňovala se charitativních módních přehlídek, dělala i návrhy pro Diora, napsala několik knih. Má dvě dcery s francouzským obchodníkem Alastairem Cuddefordem, se kterým se v roce 2009 rozvedla. Její zálibou byla právě rychlost. Jezdila rallye, a dokonce jednu automobilovu soutěž pod svým jménem i pořádala. „Modleme se za naši milovanou princeznu,“ vyzval na Facebooku celou Francii filmový producent Thierry Klemeniuk.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.