Ponorka v manželství Vydry s Bouškovou? To jsme dlouho nezažili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ponorka v manželství Vydry s Bouškovou? To jsme dlouho nezažili!

S Václavem Vydrou žijí střídavě v Praze a na Slapech, kde mají ustájené koně.
S Václavem Vydrou žijí střídavě v Praze a na Slapech, kde mají ustájené koně. (Foto Aha! – M. Pátek, Divadlo Broadway, TV Nova, Národní divadlo)

Jedenáct let spolu namlouvají komentáře k pořadu Prostřeno. Každý den se vídají i doma a v době karantény byl jejich společný kontakt ještě o něco intenzivnější. Přesto se ale podle slov Václava Vydry (64) ponorková nemoc nedostavila.

Naopak! Herec a syn Dany Medřické o Janu dlouhé roky usiloval. Jak se zdá, dobře věděl, proč si ji vybral. Protože podle rozhovoru pro web eXtra.cz je se svou ženou zkrátka rád. Kdykoliv. „Měli jsme spolu volné večery. To jsme dlouho nezažili,“ naťukl, co jim nucená karanténa přinesla. Ponorka se nedostavuje ale ani za běžné situace. „Tak vzhledem k tomu, že jsme spolu 37 let vlastně denně, tak pár hodin týdně ve studiu během 11 let je vlastně brnkačka,“ dodal s úsměvem.

Boušková po zranění nohy: Konečně jsem odhodila berle a vozík!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.