Policie pátrání po Uhlířovi odvolala: Jaká je dohra? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Policie pátrání po Uhlířovi odvolala: Jaká je dohra?

Skladatel Jaroslav Uhlíř je prý nezvěstný.
Skladatel Jaroslav Uhlíř je prý nezvěstný. (Foto Aha! – Pavel Machan, Martin Pekárek, Michal Protivanský)

Policie České republiky pátrá po Jaroslavu Uhlířovi (74). Ten má být podle informací Expresu od ranních hodin nezvěstný. Expresu to potvrdila policejní mluvčí Violeta Siřišťová.

Ačkoliv ochránci zákona přímo neuvedli, že se jedná o známého skladatele, informaci, že je v pátrání muž ve stejné věkové skupině nevyvrátili. „Můžu potvrdit, že pátráme po 74letém muži. Pátráme po něm od ranních hodin,“ sdělila Expresu Siřišťová.

Více ale prozradit odmítala. „Zatím nebudu sdělovat další informace. Vše je v procesu,“ dodala.

Konkrétnější nechtěl být ani Uhlířův dlouholetý kamarád Zdeněk Svěrák. „Odmítám na to odpovídat. Nevím o tom nic,“ sdělil nám Svěrák.

v odpoledních hodinách ovšem přišla informace, že je oblíbený skladatel, který stojí za řadou nesmrtelných hitů, na světě. Živ a nejspíš i zráv. 

„Můžu potvrdit, že jsme osobu ve věku 74 let, po které jsme dopoledne vyhlásili pátrání, našli v nezraněném stavu,“ sdělila Novinkám mluvčí policie Violeta Siřišťová. Podle informací Novinek ho objevili v centru Prahy. 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.