Přiznání Gottové: Netuším, co bych dělala, kdyby to postihlo mě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Přiznání Gottové: Netuším, co bych dělala, kdyby to postihlo mě

Dominika Gottová konečně mohla navštívit maminku Antonii v domově důchodců.
Dominika Gottová konečně mohla navštívit maminku Antonii v domově důchodců. (Martin Přibyl)

Počítala každý den, kdy bude moci opět nastoupit do práce! Konečně skončila vládní opatření a Dominika Gottová (46) se mohla vrátit mezi kolegy, se kterými se skamarádila a chyběli jí.

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) včera poprvé po dlouhé době opět mohla obsluhovat zákazníky v baru v centru Prahy. „Ani jsem si neuvědomovala, jak mi práce chybí. Za ty dva měsíce volna jsem si stihla zařídit byt, ale popravdě to už bylo dlouhé a já bedlivě sledovala zprávy, kdy se zase otevřou podniky, a těšila se na to jak malá holka,“ přiznala Dominika, která doufá, že nic už podobného nepřijde. „Celou dobu jsem pobírala 80 % platu, tak jsem naštěstí nestrádala, ale vím o lidech, kteří na tom nebyli dobře. Netuším, co bych dělala, kdyby to postihlo mě a já zůstala bez platu,“ dodala Dominika, která se včera s radostí vrhla do práce, i když její úsměv pod rouškou nebyl vidět.

Gottová o tom, kdy přišla o maminku. Kdo je ve finále SuperStar? A dědictví po Řandovi!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
anka
29. 5. 2020 • 13:20

Pani Dominice a vam vsem preji klid a pohodu. Nedokazu si predstavit byt na svete tak skoro uplne sama, bez penez, s memopauzau...sve nelichotive fotky denne v bulvaru. Dominica dela dobre, ze pracuje. Kdyby se ji jeste podarilo najit druhou praci v oblasti charity - pomoc druhym vzdycky dava nasemu zivotu smys- urcite by ji to pomohlo najit stesti a pohodu. Podle me je statecna, ze odesla bez penez od sveho partnera, ze se vratila do Ceska.....ale jeden casto nezvladne vsechno sam.l

hanainge
29. 5. 2020 • 02:26

Tento text je zvlášt’ pro čtenáři a novináři, které tady píšou: Že se nestydíte, úplně bezdůvodně psát sprosté věci, které nejsou pravda a ještě s tím urazit Dominiku Gottovou?!!! K tomu jste usoudili o Dominice Gottové bez mít na to právo a bez znát správné pozadí! Každý člověk má povinnost, učit a vědět, že každý člověk jenom má právo na to usoudit, kdyby člověk znal správné pozadí a kdyby člověk měl právo na to se vměšovat!!! Dominika Gottová je absolutní šlusná, milá a jemná dáma, která se zasloužila o tom, aby lidé ji respektovali i aby lidé jí dali čest!!! Dominika Gottová není prostitutka a nesmrdí!!! Nikdo nemá právo, urazit Dominiku Gottovou. Urazit lidi je trestní čin! Dominika Gottová nemá problémy s alkoholem, ale Timo Tolkki. To, co dělá Dominika Gottová, když má peníze, je jenom soukromí věc Dominiky Gottové a lidé nemají právo se v tom vměšovat. Dominika Gottová už našla byt v Praze a Dominika Gottová nelže! Dominika Gottová od 01.10.2019 je velmi smutná, protože zemřel její otec Karel Gott a k tomu má problémy s manželem. Nemusíte se chovat jako prase a zvětšit bolesti Dominiky Gottové, ale máte povinnost jako tvory Pána Boha, chovat se vždycky slušné i vůči Dominice Gottové, jí psát krásné slova a jí pomáhat. To je správné chování!!! Musíte vědět, že Pán Bůh opravdu existuje, že Pán Bůh je všemocný a že Pán Bůh potrestá každého člověka, který se choval špatné. To platí i pro vás!!! To, co vysíláte, dostanete jednoho dne zpátky, to musí být vám jasný!!! Novináři a jiné lidé, které bezdůvodně psali a píšou špatné o Dominice Gottové, měli by konečně nechat Dominiku Gottovou v klidu.

Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta, což taky je fakt! Šárka Rezková má problémy s alkoholem. Tady je napsano pravda!!!

borka30
28. 5. 2020 • 14:21

Co by dělala? Přece to co umí. V posteli měla stovku mužů a žen, tak to co již umí.

mord
28. 5. 2020 • 13:01

To je mrazive

adam.jacques
28. 5. 2020 • 09:52

Co bys dělala? Sesmolila bys s BLESKem další slátaninu, tentokrát s názvem "moje máma Ivana" A nechala by ses fotit i na WC

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.