Nemanželský syn Arnolda Schwarzeneggera Joseph: Opičí se po tátovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nemanželský syn Arnolda Schwarzeneggera Joseph: Opičí se po tátovi!

Synek (vlevo) už se pomalu podobá tátovi, když byl v nejlepších letech. Tělo má také jako hromadu svalů. Podobu nezapřou.
Synek (vlevo) už se pomalu podobá tátovi, když byl v nejlepších letech. Tělo má také jako hromadu svalů. Podobu nezapřou. (Foto Profimedia.cz, Instagram)

Přestože je nemanželský, má plnou podporu svého otce Arnolda Schwarzeneggera (72). Joseph Baena (22) se potatil, jde ve šlépějích slavného tatíka a má našlápnuto na slibnou kariéru kulturisty.

Na rozdíl od dalších hercových potomků má právě Joseph ten nejlepší potenciál být úspěšným sportovcem. A také na tom maká. I pod tátovým dohledem. Když v roce 2011 vyšlo najevo, že má Arnold nemanželské dítě s dlouholetou rodinnou hospodyní Mildred Baenaovou (59) pocházející z Guatemaly, stálo ho to manželství s Mariou Shriverovou (64). S tou má další čtyři děti. K Josephovi se Arnold ale hlásí stejně hrdě jako k ostatním a často spolu tráví čas. Taťka ho dokonce vzal na bavorský Octoberfest.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.