Rozpad manželství Witowské: Proč jí krachl vztah? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rozpad manželství Witowské: Proč jí krachl vztah?

Současného šéfa pražského dopravního podniku si Světlana vzala v roce 2010.
Současného šéfa pražského dopravního podniku si Světlana vzala v roce 2010. (Foto Blesk - Pavel Machan)

Na každém šprochu pravdy trochu! A může to být i případ údajně krachujícího manželství mezi hvězdou České televize Světlanou Witowskou (47) a šéfem pražského dopravního podniku Petrem Witowským (49). Podle moderátorčiných kolegů může za rozpad vztahu fakt, že jí do hlavy stoupla sláva.

Manželé se údajně rozvádějí. Na fotkách pořízených 30. dubna je jasně vidět, jak se z jejich domu vysoce postavený manažer stěhuje. „K tomu vám nebudu říkat vůbec nic,“ reagovala na dotaz k údajnému rozvodu Witowská. Přitom je to prý právě ona, kdo měla pohádkový vztah rozbít. „Světlana se v poslední době změnila,“ řekl nám zdroj blízký páru. Podle něj se tak stalo od chvíle, kdy v lednu 2018 moderovala závěrečnou prezidentskou debatu mezi Milošem Zemanem (75) a Jiřím Drahošem (71), za kterou se jí sešly pochvaly ze všech směrů. Nabytá popularita a vzrůstající důležitost její pozice v televizi ale údajně mohly negativně ovlivnit její soukromí.

V loňském rozhovoru pro magazín Ona Dnes pak přiznala, že se nezvládá starat o domácnost. Na otázku, kdy šla naposledy hlavou proti zdi, reagovala slovy: „Mám pocit, že to dělám neustále. V práci denně musíme někomu něco dokazovat, něco odrážet, doma zase narážím tím, že není nakoupeno, navařeno. Zrovna včera jsme měli spor o pečivo. Já říkala, že je ho dost, manžel tvrdil, že nebude stačit!“

Na video se Světlanou Witowskou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
15. 6. 2020 • 07:00

Bohužel je to tak jak je níže popsáno Sama slepic v TV a ti chlapci a ředitele ubohost sama .O politicích lépe vůbec neuvažovat Burani jako Vrata M a ta jeho spotřební ubozaci

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.