Agáta Prachařová se o sebe nebojí! Prý si může vybírat… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Agáta Prachařová se o sebe nebojí! Prý si může vybírat…

Agáta Pracharova
Agáta Pracharova (profimedia.cz)

Pořídila si dvě děti se dvěma muži, bohužel jí to ani s jedním nevydrželo. Nad svojí finanční situací si ale Agáta Prachařová (35) naštěstí zoufat nemusí. Momentálně si prý podle rozhovoru pro iDnes.cz dovede slušně vydělat i díky sociálním sítím.

Takovou práci je možné označit jako značka: ideál. Agátu totiž instagram baví, proto spojuje příjemné s užitečným. „Baví mě komunikovat s mými followery, často s nimi řeším tak intimní věci, že si někdy připadám jako psycholog a sexuolog v jednom. (smích) Že trpím mírnou závislostí je jasné, naštěstí nemám ale díky dětem na celodenní surfování čas. Mobil beru do ruky spíš až večer, kdy se snažím svým fanouškům právě odpovídat na jejich dotazy. Mám to místo sledovaní televize,“ přiznala v rozhovoru pro uvedený web Prachařová.

S kým bude na sociální síti spolupracovat, si už může podle svých slov určovat sama: „Nabídek dostávám opravdu hodně, takže si z nich mohu vybírat jen to, co je mi příjemné a co si sama vyzkouším. Nechci propagovat něco, o čem nic nevím,“ vysvětluje, co jsou její podmínky pro možnou spolupráci Agáta.

Agáta Prachařová s dcerou uvařily pro Blesk! Koukněte, jak je Mia (2) šikovná:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
20. 5. 2020 • 22:42

O jaké spolupráci ona mluví?
Vydělat si těžko dokáže, prodávala čepice a trapný silonový sukně a prodělala nos mezi očima.
Ví někdo, jak úchvatný je plat Stropnického a jaký plat má Žilková, která je prachama přímo posedlá?A ví někdo, jak stará Žíla kvůli kšeftům pro Agátu tlačí na pilu ?

Agáta si může vydělat akorát tak v komiksu.Když se ona projde po molu se svýma křivýma nohama , vypelichanou hřívou a vyšpulenou pusinkou obecenstvo řve a burácí!
Ježíšikriste, dyť to střevo nic neumí.Má 9 tříd a mlží, že má hotovou fotografii.Nemá .Nemá nic.

pinkfloyd23455
20. 5. 2020 • 18:39

Neznám ji nechci ji pomlouvat ale tuto kozu fakt nemusím!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.