Příšerný puch, hnily jí bradavky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Příšerný puch, hnily jí bradavky

Esmeralda před operací
Esmeralda před operací (Foto Profimedia.cz)

Věřila, že jí operace prsou změní život. To se i stalo, bohužel úplně jinak, než doufala. Pár dní po zákroku jí kvůli infekci začala odumírat tkáň a prsa postupně uhnívat. „Měla jsem pocit, že se ze mě stala mrtvola, která se pomalu rozkládá. Tak silný zápach to byl,“ říká Esmeralda z Los Angeles.

O svém otřesném zážitku se rozpovídala v pořadu Botched (Zpackané operace). Pro zmenšení ňader se rozhodla v osmnácti letech, když už bolesti a problémy se zády nehodlala dál snášet. Jenže po operaci jí nastala ještě větší muka a místo toho, aby jí její lékař pomohl a provedl potřebný chirurgický zákrok, nechal ji se zjizvenými, mokvajícími a oteřenými ranami celého půl roku!

Lékař Terry Dubrow, který Esmeraldě provedl nápravnou operaci, nevěřil vlastním očím, když k němu poprvé přišla: „Za svou kariéřu jsem viděl už hodně komplikací po operaci prsou, tahle ale patřila k těm nejhorším. Nepochopím, že mohl nějaký lékař takhle zohyzdit svou pacientku a pak ji nechat tak dlouho trpět.“

I když se nakonec Esmeralda nového poprsí dočkala, vypadalo úplně jinak, než jak si vysnila. Zůstaly jí na něm totiž jizvy a uhnily jí bradavky, takže v budoucnu zřejmě nebude moct kojit ani vlastní dítě. „Probrečela jsem kvůli tomu hodně nocí i dnů. Mám za sebou tolik bolesti. Kdybych mohla vrátit čas, na operaci bych nešla a raději bych žila dál s bolestí zad,“ uzavřela žena.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.