Nový hit léta? Koronakiny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nový hit léta? Koronakiny!

Hitem letošního léta ale budou trikiny! O co jde? Kromě spodního a horního dílu k nim patří i rouška!
Hitem letošního léta ale budou trikiny! O co jde? Kromě spodního a horního dílu k nim patří i rouška! (Foto Profimedia.cz)

Monokiny i bikiny všichni dobře známe. Jak už název napovídá, jedná se o jednodílné a dvoudílné plavky. Hitem letošního léta ale budou trikiny! O co jde? Kromě spodního a horního dílu k nim patří i rouška!

S nápadem na vytvoření speciálních »koronakin« přišla návrhářka Tiziana Scaramuzzová z italské Senigallie, která se specializuje na plážovou módu a zároveň je také majitelkou řemeslné dílny s malým krámkem jménem Elexa Beachwear. Doma v karanténě se nudila a přemýšlela, čím oživit dámské šatníky. A protože kolem sebe neustále vídala lidi v rouškách, nápad na nový model byl na světě. Nejdříve vyzkoušela plavky na dceři, jejíž fotky vzápětí sdílela na Facebooku. Tam měly trikiny takový úspěch, že teď Scaramuzzová nestíhá vyřizovat objednávky, které se k ní hrnou z celého světa.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.