Rvačka během natáčení Slunečné: Na place tekla krev! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rvačka během natáčení Slunečné: Na place tekla krev!

Alice se ujala zraněného Lambory.
Alice se ujala zraněného Lambory. (Foto FTV Prima)

Zhrzená láska se řeší pěstmi. Štěpán v podání Jana Plouhara (38) si žárlivost vybije na svém sokovi Marku Lamborovi (24), který hraje Janka. Zlomí mu nos a krev teče proudem. A to je důvod, proč se ve Slunečné poprvé objeví sexy lékařka Radka v podání Alice Bendové (46). „Na první pohled se zdá milá, ale doufám, že vystrčí růžky,“ říká herečka o své postavě.

Její Charvátová je plastický chirurg a sotva do vesnice přijede, rovnou má v hospodě plné ruce práce. Rovná Lamborovi čerstvě zlomený nos. Štěpán Janka tak zmasakruje, že se poprvé v seriálu objeví i krev. „Pohled na ni mi nevadí, ale otevřenou zlomeninu bych fakt vidět nechtěla,“ přiznala Alice.

Na Slunečnou se doma v televizi koukala a svěřila se, že ze všech kolegů se nejvíc těšila na Evu Decastelo (41), Lucii Benešovou (45), Evu Burešovou (26) a Evu Holubovou (61), které už dobře zná z předešlé práce.

Co nejvíc chyb
„Manžela Charváta mi hraje Ondřej Kavan a je trochu podpantoflák. Žena ho drží hodně zkrátka,“ říká Bendová o své roli. Přála by si, aby její Radka měla co nejvíc chyb, protože takové postavy se lépe hrají. Touží po nějaké pořádné zápletce. Dokonce kvůli tomu už oslovila scenáristy v čele s René Decastelem (46). Tak se nechá překvapit. Na plac se už moc těšila. „Dva měsíce volna doma byly fajn, nikdo mě nehonil kvůli termínům, ale život musí jít dál. Člověk se z ničeho nesmí podělat,“ míní herečka v narážce na nucenou pauzu v natáčení kvůli koronaviru.

A ZASE SE TOČÍ!
Natáčení oblíbeného seriálu, které zastavila koronakrize, se naplno rozjelo o víkendu. Za přísných bezpečnostních opatření se točí další romantické příběhy. „Byla jsem strašně nadšená, protože mi chyběli kolegové. Ani na vteřinu jsem neměla obavy nebo nechuť se vrátit. Všichni jsme testovaní. Do práce musím, nechci na to myslet a zbytečně si zatěžovat hlavu negativními myšlenkami,“ přiznala hlavní hrdinka Týna v podání Evy Burešové. Diváci mohou Slunečnou sledovat až do 23. června, pak bude letní přestávka. Seriál každé úterý sleduje půldruhého milionu diváků.

ALICE JE VĚRNÁ PRIMĚ
Herečka Alice Bendová není rozhodně na Primě žádným nováčkem. Už se objevila v seriálech Rodinná pouta, Velmi křehké vztahy, Svatby v Benátkách, Krejzovi a v pořadu Hádej, kdo jsem.

Do Slunečné míří sexy posila: Herečka Alice Bendová:

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.