Nový přítel Hadašové: Rok mluvil o tom, že ji dostane! A povedlo se to! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nový přítel Hadašové: Rok mluvil o tom, že ji dostane! A povedlo se to!

Lucie Hadašová odletěla se svým novým přítelem na cestu kolem světa.
Lucie Hadašová odletěla se svým novým přítelem na cestu kolem světa. (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Kdo je tajemný »kamarád« Radek Exner (28), který odjel s letošní Českou Miss Lucií Hadašovou (21) na šestnáctidenní cestu kolem světa? Syn bohatého otce Radek Exner (28) si dlouho dopředu promýšlel, že sbalí nějakou missku.

Kdo je tajemný »kamarád« Radek Exner (28), který odjel s letošní Českou Miss Lucií Hadašovou (21) na šestnáctidenní cestu kolem světa? Syn bohatého otce Radek Exner (28) si dlouho dopředu promýšlel, že sbalí nějakou missku – a povedla se zrovna ta nejkrásnější: Hadašová. „Chci nějakou z těch missek,“ nechal se slyšet před několika měsíci Exner, když tuhle větu vypustil mezi své kamarády.

A Lucie Hadašová se musela do Radka Exnera, který se svým otcem vede rodinný podnik, opravdu pořádně zabouchnout – jak jinak si lze vysvětlit, že s ním odjela na cestu kolem světa. Lucie zcela jistě tuší, že Exner nebude žádný chudák. Z automobilové prodejny Autosalon Exner se totiž sypou parádní miliony. A Radku Exnerovi se zase splnil sen sbalit celebritu. Jeho plán byl dobře promyšlený. Několikrát se objevil na akci, které se zúčastnila i Lucka Hadašová, a spřádal okolo ní sítě jako pavouk. Svou oběť polapil a teď momentálně si spolu užívají v Los Angeles. Lucka už také navštívila slavné Universal Studio v Hollywoodu. Cestu kolem světa České Miss daroval časopis o cestování Travel Digest.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.