Bebarová o svém konci v Ulici: Kvůli pečení přišla o životní kšeft! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Bebarová o svém konci v Ulici: Kvůli pečení přišla o životní kšeft!

Herečka a dabérka Tereza Bebarová
Herečka a dabérka Tereza Bebarová (Dana Kolářová)

Deníku Aha! se podařilo zjistit, co stojí za rychlým odchodem Terezy Bebarové (44) ze seriálu Ulice. Podle zdrojů ze zákulisí je to její spolupráce s konkurenční Českou televizí na velmi sledované show Peče celá země. Seriálová Světlana moderovala její první řadu a chystá se i na druhou.

Konec v Ulici přišel pro fanoušky jako blesk z čistého nebe. Pro Terezu ale úplně ne. „Producenti jí vyčítali spolupráci na Peče celá země. Jde o úspěšný projekt a vadí jim, že v něm Tereza vystupuje,“ řekl nám zdroj ze zákulisí nováckého seriálu.

Čisté svědomí
Hereččina odpověď na naši otázku, zda skutečně v Ulici po 15 letech končí kvůli natáčení pořadu o pečení u konkurence, slova našeho zdroje de facto potvrdila. „Tuhle informaci vám nemohu potvrdit, ale ani vyvrátit. Navíc takovouhle věc vám nikdo do očí neřekne,“ napsala nejprve Aha! Bebarová. „Ze své strany mohu pouze říct, že já mám, co se týče učinkování v pořadu Peče celá země, svědomí čisté, protože v době, kdy jsem tento pořad podepisovala, mi na Nově smlouva končila, a navíc mi bylo řečeno, že moderace na konkurenční TV nikomu nevadí,“ dodala herečka, maminka dcer Sofie (1) a Klaudie (7).

Nevěděli, co dál
Bebarová ve svém dalším vyjádření pro Aha! řekla, co jí jako důvod ukončení spolupráce sdělili producenti seriálu. „Vždy jsem se snažila být k projektu Ulice maximálně loajální a tohle byl první velký projekt za těch 15 let, který jsem neodmítla, i proto, že v té době byla linka Světlany v seriálu z důvodu mého těhotenství utlumena. Nevěděli, co dál Bebarová ve svém dalším vyjádření pro Aha! řekla, co jí jako důvod ukončení spolupráce sdělili producenti seriálu. „Vždy jsem se snažila být k projektu Ulice maximálně loajální a tohle byl první velký projekt za těch 15 let, který jsem neodmítla, i proto, že v té době byla linka Světlany v seriálu z důvodu mého těhotenství utlumena. Mně jako oficiální důvod konce v seriálu Ulice bylo řečeno, že si scénáristé už nadále nevědí s postavou Světlany rady. A s tím já už moc nenadělám,“ napsala. 

Odcházela už jednou
Bebarová odešla z Ulice už jednou – v roce 2012, když čekala první dceru Klaudii. Po porodu se pak ale do seriálu vrátila.

Tajemství Bebarové z Peče celá země: Z natáčení odbíhala kojit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jana999
4. 5. 2020 • 11:00

a vždyt tam být nemusí, nikomu nechybí, tak umře na koronavirus a nikl bude vdovec, toho pak někdo zabije a nebude tam ani ten.

mord
4. 5. 2020 • 05:56

To je mrazive. Horší než oligarchu vir

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.