Miss Doleželová: Nenávist mezi modelkami | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miss Doleželová: Nenávist mezi modelkami

Jana Doleželová
Jana Doleželová (: archiv)

PRAHA – Nenávist mezi předními českými modelkami! Sama proti všem! V takové pozici je alespoň dle tvrzení některých modelek Miss ČR 2004 Jana Doleželová (26).

Nenávist mezi předními českými modelkami! Sama proti všem! V takové pozici je alespoň dle tvrzení některých modelek Miss ČR 2004 Jana Doleželová (26). „Je to solitérka, nikoho nemá ráda, tvrdí, že ke svému úspěchu a kariéře rozhodně nepotřebuje ženy v modelingu a ostatní modelky,“ řekla jedna z jejích kolegyň, která má zato, že Doleželová je ochotná jít třeba přes mrtvoly!

Ani český modelingový svět se jednoduše neobejde bez podrazů, pomluv a nenávisti! Modelky si dělají naschvály a jedna druhou nenávidí. „Já teda musím přiznat, že mě Jana nesnáší, vůbec nevím proč. Nikdy jsem jí nic neudělala,“ tvrdí modelka Martina Dvořáková, kterou údajně Jana Doleželová přímo nesnáší.

Sama Jana Doleželová však popírá, že by měla s kolegyněmi nějaký problém. „Je pravda, že kamarádky mám úplně někde jinde. Jsou to spíše lidé ze školy, a ne holky z modelingu. A to, že se snažím dělat kariéru takovým způsobem, že bych někoho podrazila, to zcela jistě není pravda. Modeling dělám jenom proto, abych měla peníze, rozhodně si nepředstavuji, že budu jednou nějaká top modelka. Peníze z modelingu budu mít na svou vlastní lékárnu,“ řekla deníku Aha! bránící se Doleželová.

5.10.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.