Nevychovaná Ochotská? Svedla ženáče a manželku ještě provokovala?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nevychovaná Ochotská? Svedla ženáče a manželku ještě provokovala?!

Michaela Ochotská
Michaela Ochotská (Foto Instagram)

Michaela Ochotská (35) svedla ženáče, pak prý randila s Přemkem Forejtem (33) z MasterChefa a podle zdroje také provokovala podvedenou manželku jejího policisty. Jak je to mezi bývalou moderátorkou a policistou Tomášem D. (42)? A co Ochotská říkala jeho zrazené ženě?

Sdílela tajemné fotky s novou láskou a mezitím se vystavovala na sociálních sítích s šéfkuchařem Forejtem. Ten potvrdil, že s krásnou blondýnkou chvíli randil. Forejt také podle extra.cz řekl, že je rád, že s Ochotskou vše rychle skončilo. Zvolil tato drsná slova kvůli tomu, že Ochotská randila s ním i se sexy policistou Tomášem D.? Policistu Ochotská ukazovala po kousíčkách svým fanouškům na sociální síti a později prasklo velké tajemství. Tomáš D. byl s Ochotskou nevěrný manželce, která se o jeho vztahu s bývalkou tenisty Lukáše Rosola dozvěděla až díky médiím! Podle extra.cz Michaela nestačilo to, že svedla ženatého muže, dokonce se prý rozhodla manželku svého milence kontaktovat a sdělovat jí intimní detaily vztahu s jejím mužem. Šokovaná žena se rozhodla pro rozvod a bolestivé chvilky má snad už za sebou.

„Pro ni to byla rána pod pás. O tom, že její manžel má Ochotskou, se dozvěděla až z Blesku. Byl to pro ni hrozný šok. Nejhorší na tom všem nebylo ani to zjištění, že jí je Tomáš nevěrný, ale to, že to řeší celá republika. Ona vůbec netušila, jak na fotky v bulváru bude reagovat rodina a známí… Největší úlet byl, že Ochotská pak začala Tomově manželce volat a sdělovat jí, jak to s jejím mužem má, co momentálně řeší a jak žijí. Líčila jí i věci z intimního života, které se odehrávaly v místě, které tehdy ještě považovala za domov,“ uvedl zdroj již zmíněné redakce.

„Nezlobte se, ale nechci se k této hrůze vyjadřovat, je to definitivně za mnou. O rozvod jsem požádala po zjištění manželovy nevěry s Ochotskou, ale vše, co váš zdroj řekl, je prostě pravda,“ uvedla žena Tomáše D., který asi ani neví, na čem vlastně s Ochotskou je. Nejistý vztah s exhvězdou TV Nova byl však pro něj asi lákavější než manželství s jeho ženou.

S rakovinou bojující Kuklová se rozešla. Ochotská se zapojila do boje. A Hámovi zemřela maminka!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.