Bolestný rozchod hvězdy Ulice: Důvod překvapí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bolestný rozchod hvězdy Ulice: Důvod překvapí!

Jako Viki ze seriálu Ulice.
Jako Viki ze seriálu Ulice. ( Foto Instagram.com a TV Nova)

Současná situace je velkou zkouškou pro partnerské vztahy. Jedním z párů, který se během karantény rozpadl, je Pavel Callta (31) a Sabina Rojková (22) . Důvodem jejich odloučení jsou dle zpěváka rozdílné povahy.

Oba dlouho svůj vztah popírali, až je prozradily společné fotky v bazénu a vzájemné vyznání na sociální síti. Od té doby hrdličky zveřejňovaly jednu zamilovanou fotku za druhou. S láskou je ale po pár měsících konec.

„Se Sabinou jsme přáteli. Rozešli jsme se, protože máme každý rozdílné povahy a neklapalo nám to,“ svěřil pro Super.cz Callta, který se seznámili se Sabinou při točení klipu k písni Ať se stane cokoliv. 

Volný čas tak zpěvák netráví s partnerkou, ale se svou rodinnou. „Čas trávím se svými blízkými nebo s rodinou na Moravě. Můj brácha má se svou ženou desetiměsíční miminko, mého synovce Filípka, tak se o něj rád starám a je sranda,“ řekl Callta, který před pár dny pustil do světa nový klip, jež nazpíval s hvězdou seriálu Slunečná Evou Burešovou.

Zpěvak Pavel Callta: Svoje písničky píšu ve spojení s vesmírem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.