Hvězda Ulice si zoufá: Přemýšlím, jak uživit rodinu ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda Ulice si zoufá: Přemýšlím, jak uživit rodinu ...

Protagonisté Ulice budou mít dlouhé prázdniny
Protagonisté Ulice budou mít dlouhé prázdniny (TV Nova)

Hrají prakticky jen očima, vždyť natáčí v rouškách, které jim zakrývají ústa. Hostivařské ateliéry po nucené pauze kvůli koronaviru znovu ožily. Herec Adrian Jastraban (51) v nich s pár vyvolenými natáčí speciál Ulice v karanténě. Přesto by mu to nemuselo na uživení rodiny stačit. Deník Aha! od herců zjišťoval, jak to chodí na natáčení za přísných bezpečnostních podmínek... A také, jak se jim za současné situace daří.

„Je nás tady sakra málo. Abychom se co nejvíce ochránili, je tu třetinová posádka. Je to smutné. Cítíme, že točíme v jiném režimu,” popsal Aha! představitel Bedřicha Lišky, který jako jeden z mála dostal zelenou a točí speciál o karanténě v Ulici. O přestávkách si ale nemůže skočit ani na teplý oběd do bufetu, jak byl zvyklý. Catering je v rámci bezpečnosti uzavřený, herci si tak jídlo musí nosit z domova.

Podle informací Aha! se můžou posilnit jen kávou z dezinfikovaného kávovaru nebo malým občerstvením ve speciálních obalech. A početně omezený je i štáb – zatímco běžně se počet lidí v ateliérech pohybuje okolo stovky lidí, během natáčení Ulice v karanténě je přítomna asi desetina lidí. Na place jsou tak kromě herců jen kameramani, režisér, skriptka a zvukař. Povolení jsou jen tři lidé na place.

„Šatna už byla odemčená, aby se zbytečně nesahalo na klíče, kostymérky nás pouze instruují na dálku, maskérky mají roušku, rukavice i štít,” popsala herečka Eva Hacurová (27) alias Alice první den natáčení. Ostatní sledují dění na place z obrazovky před ateliérem. Na sobě musí mít celou dobu roušky a rukavice. Striktně navíc dodržují rozestupy. Ostatně stejně tak v zákulisí. Jak se jim za bojových podmínek speciální díl povedl, sledujte už v úterý 21. dubna ve 20:20.



Přečtěte si
DWEI
21. 4. 2020 • 18:05

Bože za jeden natáčecí den mají "hvězdy" Ulice či Ordinace třeba 10 a někteří i 20 tisíc a pořád kňučí a pořád kňučí Že na to vůbec někdo může koukat skoro denně a 15let!!!!

Ferenc
20. 4. 2020 • 18:00

Když se podívám co za tu sradu berete peněz ,tak bych vás nejraději nakopal za ty keci do pr---e.

amgal
20. 4. 2020 • 08:43

Tak nepřemýšlej a najdi si pořádnou brigádu.Stejně ten seriál už stojí za starou bačkoru.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.