Děsivé! Tohle je prý PRAVÝ DŮVOD, proč Bartošová spáchala SEBEVRAŽDU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Děsivé! Tohle je prý PRAVÝ DŮVOD, proč Bartošová spáchala SEBEVRAŽDU!

Od smrti Ivety uplynulo už skoro šest let.
Od smrti Ivety uplynulo už skoro šest let. (Foto Aha! - Pavel Machan, Marek Pátek a ara )

Letos to bude už šest let, co není mezi živými oblíbená zpěvačka Iveta Bartošová (✝48). Po velkých psychických problémech a bojem s návykovými látkami se v roce 2014 rozhodla ukončit svůj život na kolejišti. Kolem její smrti je stále vznáší spousta otazníků a jeden z jejích blízkých má jasno v tom, proč se k tomuto činu Bartošová odhodlala…

Zesnulá zpěvačka Iveta Bartošová (✝48) by letos v dubnu oslavila své 54. narozeniny. Její psychické problémy byly však natolik velké, že se před šesti lety rozhodla se svým životem skoncovat. Podle mnohých jejímu psychickému stavu neprospěly především nevydařené vztahy s muži, kteří Bartošovou jen využívali nebo se k ní jednoduše nehodili. Podle jejího expartnera Domenica Martucciho, se kterým měla dobré vztahy i po jejich rozchodu, za její smrt může především Ivetin poslední muž Josef Rychtář. Ital se nebál před časem ukázat prstem právě na Rychtáře a tak s ním rozpoutal válku.

„Alespoň se snažím ukazovat veřejnosti, že Iveta spáchala sebevraždu kvůli fyzickému a psychickému týrání. Tento »pán« nechápe, že takovými zprávami jen přiznává, že rád (cituji): »spráská jako psa« ženy. Stejně jako to udělal s bývalou manželkou a přeje si to udělat i s mojí mamkou, jak píše ve zprávě… Iveta spáchala sebevraždu kvůli týrání jejím manželem. Žádný jiný důvod k tomu, aby odešla z tohoto světa dobrovolně, není a nebyl. Už jen to, že se zabila v den jeho narozenin, je jasný důkaz. O tom jsem byl a stále jsem přesvědčený,“ pověděl podle Blesku Martucci.

Agáty tajemná slova. Definitivní konec s Prachařem? A sestra Bartošové bude zpívat

Video se připravuje ...



Přečtěte si
nicnezpravda
19. 4. 2020 • 14:26

Zwil kecá

jity
17. 4. 2020 • 10:33

bello ve všem s vámi souhlasím.

-bello-
13. 4. 2020 • 15:05

Nevím, který chlap by ji měl zneužívat.
Byla na mnoha léčení a nic nepomohlo.Alkohol a depky. Nejhnusnější bylo, jak ji Macura vlíkl počůranou před číhajícím bulvárem ven z domu , ani ji pořádně neoblík, nezahalil a jak ji naaranžoval v plavkách na pláži.Zavřela bych ho za to! A Ital ať mlčí.Ten si přes ni udělal imáge, do té doby, kdo ho tady znal ? Pomeje se snažil, ale vyfasoval už trosku a sám bral život jako jeden velkej mejdan a snad si myslel, že to s Ivetou umí, Rychtář, byť magor , byl za despotu, když jí schoval flašku .Ivetě bylo fuk, jestli bydlí pohromadě s ženou Štajdla, tak jako s ženou Rychtáře Svět šoubýzu , zejména ženský na ni byly hnusný .
Iveta byla jeden čas hvězda, ale to tempo prostě nevydržela.Bylo mi jí moc, moc líto.

jity
12. 4. 2020 • 10:03

Co píše fortun je nesmysl, Iveta už neměla žádnou exekuci na barák. Kdyby fortunuměla číst tak na katastru nemovitostí to bylo jasné. Měla hypotéku a ne exekuci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.